S1H | E-M5 III | w szafie: K10D i ME Super
Co to jest: leży w trawie i nie dycha? Kadycha
Nie jest. Bo kolega nie napisał, że to jest chowane w lasach.pikolo napisał/a:ale czy to nie jest zwykłe zaśmiecanie między innymi lasów ?
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
Desmond napisał/a:Ja się w geocaching nie bawię, ale uważam że fajna zabawa
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
Każdy powód by się napić też jest dobry, a zwłaszcza taki na świeżym powietrzu :)matth napisał/a:pawelek-79, każdy powód, żeby wyjść na świeże powietrze jest dobry
Desmond napisał/a:większość to plastikowe opakowania raczej neutralne dla środowiska
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Z pewnością. Ale autor nie napisał o tym. Poza tym, jak napisałeś, to nie są śmieci.Desmond napisał/a:argawen, chowane jest w różnych miejscach, w lasach pewnie też
Bo to jest do zabawy z mapą i/lub odbiornikiem GPS.pawelek-79 napisał/a:jeśli podane są wspórzędne, a nie wskazówki jak tam dojść (typu znajdź miejsce, skąd widać wieże trzech kościołów w mieście X, następnie udaj się na zachód i skręć w prawo przy zarośniętej krzakami kapliczce - czy coś w tym stylu).
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
A bo tak nie jest? Las sprzątamy dlatego, bo walające się tam opakowania uderzają w nasz zmysł estetyki. Nie neutralne są odpady organiczne (zmieniają trofię) oraz np. odpady niebezpieczne (toksyczne coś podobnego). Taki plastik sobie po prostu leży (gorzej jak się las zhajczy i uwolni nieco produktów spalania takiego to plastiku), co najwyżej jakieś owady wejdą i wyjść potrafić nie będą.opiszon napisał/a:zestawienie słów "plastikowe" i "neutralne dla środowiska" w jednym zdaniu bawi
CytatZakładaj skrzynki w ciekawych miejscach, takich które sam chciałbyś odwiedzić.
pawelek-79 napisał/a:Ale o co chodzi?
pawelek-79 napisał/a:Mam znaleźć jakąś puszkę, której współrzędne są podane na jakiejść stronie?
pawelek-79 napisał/a:Co w tym zabawnego ?
pikolo napisał/a:nie chcę być niegrzeczny , ale czy to nie jest zwykłe zaśmiecanie między innymi lasów ?
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
pawelek-79 napisał/a:co w tym zabawnego, jeśli podane są wspórzędne, a nie wskazówki jak tam dojść (typu znajdź miejsce, skąd widać wieże trzech kościołów w mieście X, następnie udaj się na zachód i skręć w prawo przy zarośniętej krzakami kapliczce - czy coś w tym stylu).
DrEwNiAK napisał/a:Zaśmiecaniem to moim zdaniem nie jest, ponieważ dany przedmiot jest tam z rozmysłem, i ma służyć, a nie jest zbytecznym odpadem, z drugiej strony nie wydzielają się z niego toksyczne produkty.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
matth napisał/a:opiszon, marudny jesteś..
matth napisał/a:Może jak to kiedyś odnajdą to już nie będzie na świecie ani ołówków ani papieru? W tym wypadku trwałość opakowania nie jest bez znaczenia
nie ma mnie w internecie
Motory,aparaty,lornetki,latarki,
DrEwNiAK napisał/a:Według słownika śmieć to zbyteczna rzecz, odpad, a skrzynki takimi nie są
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF