Pentax, zasadniczo.
Nikon D700 / 50 1.4G / 85 1.8G / Tamron 35 1.8 SP DI VC
http://www.pentaxphotogal...831&language=EN
Ja jestem częścią owej siły, której władza pragnie zawsze czynić zło a dobro sprowadza.
i nic wiecej.Cytatfascynacja cyfra
Ja jestem częścią owej siły, której władza pragnie zawsze czynić zło a dobro sprowadza.
S1H | E-M5 III | w szafie: K10D i ME Super
Pozdrawiam!
Mitch
Pozdrawiam!
Mitch
Pentax K200D + słoiki
Pentax K200D + słoiki
k100ds lDA18-55l Jupiter 135 3.5 l Helios 44 l 70-200M 3.8-4.8
moonwalker_lw napisał/a:ładne..........usta
Panowie proszę się skoncentrować raczej na stronie technicznej a nie podziwiać oczywiste walory modelki.VsdeR napisał/a:Koleżanka bardzo ciekawa, czekam na zdjęcia;]
Pozdrawiam andrzejb
K-5|P 18-55|S 10-20 EX|S 50 F1.4 EX DG,Helios 58K|AF-360 FGZ|Sherpa 200R|kupa klamorów.PS.Lampa odżyła po kontakcie z forumowiczem.Wielkie dzięki.
rybysferyczne napisał/a:probka nowej kolezanki (sesja niedlugo)
Pentax, szkło, lampy, tło i co?
CytatZaczniemy może od światełka,mz. chyba za blisko modelki i dlatego połowa twarzy oświetlona a druga praktycznie w cieniu.Drażni mnie świecący nosek,przyjrzyj się jeszcze raz lewej stronie twarzy(tej ciemniejszej),a w szczególności nosek-jakoś płasko wyszedł.Trzeba się dobrze wpatrzeć,żeby go zauważyć.Ostrość-lewe oczko słabo ostre,mogłeś śmiało zastosować większą GO.Tło masz jednolite więc niewiele by się zmieniło.Kolorki i balans podobają się
CytatPokazujesz nam jakies probki a juz prawie 3 mies minely a z sesji dalej nie ma :)