Nikogo nie interesuje nigdy to, co mówi reakcjonista. Ani wtedy, kiedy to mówi, bo wówczas wydaje się to absurdalne – ani po kilku latach, bo wówczas wydaje się to oczywiste.
Cytat
tyaaa. tak szczerze, to moim skromnym zdaniem takie traktowanie śmierci piosenkarza jak jakiejś wielkiej tragedii jest bardzo, ale to bardzo dziwne.
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
36. WWW
MZ-5n + Fg, FA28-70, Sunpak MZ440AF-PT
Flexaret VI
nie zapaliłem ani jednej świeczki ale dopiero dzisiaj przesłuchałem parę jego utworów. I tak bywa.Wahhim napisał/a:jeszcze wczoraj nie doceniał geniuszu Jacksona. Bo on żył.
k10d + kit + FA 70-200 f/4-5.6 PZ + MeSUPER + M 50f/1.7 + A 50 f/2 + fgz af-360 już sprawna :) + FA 50 f/1,4 w końcu jest MOJE :D
dzerry napisał/a:Thriller, Bad, Dangerous - cokolwiek by nie powiedziec, niezaleznie od gustow, pogladow i opini o czlowieku, to te trzy plyty to arcydziela. Chyba tylko the Beatles potrafili utrzymac taki poziom na swoich plytach. Zadna z tych plyt, sluchana dzisiaj, nie traci myszka, nie wywoluje ironicznego usmiechu. Genialne wyprodukowane jeszcze lepsze kompozycje. Cholerna szkoda...
K10D był. 1100D jest.
Galeria Digart
Galeria P@PL
diplodok napisał/a:studentmibm, nie przesadzaj...
smieszy mnie robienie tragedii narodowych /swiatowych bo ktos zmarl albo autobus sie przewrocil...
zaluje czlowieka bo tworzyl naprawde dobra muzyke ale ton niektorych mediow jest az smieszny - tak naprawde znalezli kolejna maszynke do zrobienia kasy
Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/
Pentax*ist DS
MZ-3+FA35/2 & FA50/1.7
Canon Pellix QL+Fl 58 1:1.2
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
fotografia Cieszyn - blog
zdjęcia ślubne Cieszyn, Bielsko, Żywiec, Śląsk
New gear: Nikon D300s + kilka słoików
k100d + kit + DA 35/2.4 AL + SMC Takumar 55/1.8 + Hoya HMC 135/2.8
"... i owoc żywota twojego je ZUS..."
pikolo napisał/a:PS Majkel był BOGIEM ! ! ! ! :D