I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
opiszon napisał/a:jak centrala we Wrocławiu, to ja mam typ na 99%
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
K 5IIs, LX,MX,MEs,ME F,superA,MZ5n,Z1p,ZX-M,KM,SFXn,SF7,P50,SP II+słoiki 16-500mm,flaszki
Nikogo nie interesuje nigdy to, co mówi reakcjonista. Ani wtedy, kiedy to mówi, bo wówczas wydaje się to absurdalne – ani po kilku latach, bo wówczas wydaje się to oczywiste.
eee, coś ściemniasz, imć Bartolini - skąd Ty możesz to wiedzieć?opiszon napisał/a:mam typ na 99%
K10D tamron 18-250 zenitar 16/2,8 smc 50/1,4 metz44mz-2 FA50/1,4 velbon mini raynox
MarWoj napisał/a:... Nie wierze,że przed uruchomieniem dużego kredytu w walucie obcej ,kredytodawca nie przeprowadził ostatecznej weryfikacji kredytobiorcy przed wypłatą...
FOTO STUDENT
Kiwak napisał/a:eee, coś ściemniasz, imć Bartolini - skąd Ty możesz to wiedzieć?
ramcin napisał/a:Bez przesady, bank dostaje zabezpieczenie w postaci twojej hipoteki, więc nikt nie będzie się bujał i sprawdzał po kilka razy w BIK'u .
k-3+ 17-50@2,8 + 85@1,4 + 50@1,7 + Metz 58, YN560 TX + 2xYN560 III + reszta
K-3 K200 +....kilkadziesiąt kilo gratów...
MZ-50, K-50, DSC-W35.
fotki
MZ-50, K-50, DSC-W35.
fotki