Oczywiscie, ze mozna, ale forum fotograficzne nie jest miejsciem na ich wyrazanie.Marek napisał/a:dzerry, czy już nie można mieć swojego zdecydowanego poglądu np. na temat homoseksualizmu?
Tacy sa ludzie. Mam Ci podac przyklady zachowan kobiet? Jeszcze raz prosze o rzeczowa dyskuje i unikanie slow bzdura, podwojnych wykrzyknikow, znakow zapytania itp.marlonka napisał/a:Tacy są mężczyźni!!!
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:Oczywiscie, ze mozna, ale forum fotograficzne nie jest miejsciem na ich wyrazanie.
Nikogo nie interesuje nigdy to, co mówi reakcjonista. Ani wtedy, kiedy to mówi, bo wówczas wydaje się to absurdalne – ani po kilku latach, bo wówczas wydaje się to oczywiste.
CytatTacy sa ludzie. Mam Ci podac przyklady zachowan kobiet? Jeszcze raz prosze o rzeczowa dyskuje i unikanie slow bzdura, podwojnych wykrzyknikow, znakow zapytania itp
K-1, SMC FA*24/2, SMC FA*300/4.5, T 28-75/2.8: 645N+FA 45-85/4.5+ A 35/3.5, seria tradycyjnych korpusów bagnetu "K" i nawet jakieś Nikony oraz osprzęt do wszystkiego i niczego.
K-1 | K-3 II | K-5 | S A 18-35/1.8 | FA 77/1.8 | Irix 15/2.4 | F 50/1.7 | DA 55-300/4-5.8 | DA* 300/4 | TC 1.4x | A 28/2.8 | M135/3.5 |
http://marekskruch.pl
Bóg widząc, że światłość jest dobra, oddzielił ją od ciemności. [Rdz. 1-4]
fotografia Cieszyn - blog
zdjęcia ślubne Cieszyn, Bielsko, Żywiec, Śląsk
New gear: Nikon D300s + kilka słoików
marlonka napisał/a:A może dostałam upomnienie bo jestem kobietą a źle wyraziłam się o mężczyznach...
Nikogo nie interesuje nigdy to, co mówi reakcjonista. Ani wtedy, kiedy to mówi, bo wówczas wydaje się to absurdalne – ani po kilku latach, bo wówczas wydaje się to oczywiste.
K-1, SMC FA*24/2, SMC FA*300/4.5, T 28-75/2.8: 645N+FA 45-85/4.5+ A 35/3.5, seria tradycyjnych korpusów bagnetu "K" i nawet jakieś Nikony oraz osprzęt do wszystkiego i niczego.
fotografia Cieszyn - blog
zdjęcia ślubne Cieszyn, Bielsko, Żywiec, Śląsk
New gear: Nikon D300s + kilka słoików
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:Prosze o dyskusje na poziomie akademickim - rzeczowe argumenty bez emocji i wycieczek osobistych.
Drogi mej nie wytyczy
Ni głos werbla, ni cytry,
Póki starczy mi siły,
Idę po pół litry . . . . Kuszelas
Rzepnica←≈→Bytów
micitek napisał/a:Mianowicie, czy rozwód to nie jest robienie przysłowiowej "z gęby dupy"? Przecież składało się przysięgę (z uwzględnieniem słów "na dobre i na złe" i innych w ten deseń), a to do czegoś zobowiązuje, czyż nie?
Cytatinnych nie sądzę,
bo i sam błądzę.
the only good pixel is a dead pixel
micitek napisał/a:Mianowicie, czy rozwód to nie jest robienie przysłowiowej "z gęby dupy"? Przecież składało się przysięgę (z uwzględnieniem słów "na dobre i na złe" i innych w ten deseń), a to do czegoś zobowiązuje, czyż nie?
armar napisał/a:Micitek - "Ja ... biorę Ciebie... za żonę i ślubuję Ci miłość, wierność i uczciwość małżeńską oraz to że Cię nie opuszczę aż do śmierci.
Tak mi dopomóż Panie Boże Wszechmogący w Trójcy Jedyny i Wszyscy Święci."
Części kobiet takie ślubowanie nie przeszkadza jednak pakować się do łóżka z nowo poznanym facetem, jak również części mężczyzn takie ślubowanie nie przeszkadza w korzystaniu z gościnności łóżek owych kobiet...
armar napisał/a:Zwiększa się popyt na cudze dzieci, gdyż zwiększa się ilość osób homoseksualnych, którzy ze względu na swoją chorobę
NAFO expansion is non-negotiable
szczypiorrr napisał/a:że do prawidłowego rozwoju dziecka potrzeba obojga rodziców. No cóż, też jest to teza kontrowersyjna.
CytatŚwiadomy praw i obowiązków wynikających z założenia rodziny, uroczyście oświadczam, że wstępuje w związek małżeński z (tutaj pada imię Panny Młodej) i przyrzekam, że uczynię wszystko aby nasze małżeństwo, było zgodne, szczęśliwe i trwałe.