dzerry napisał/a:Bo jesli pozostawisz decyzje wlascicielowi, to i tak w wiekszosci bedzie mozna palic.
Nikogo nie interesuje nigdy to, co mówi reakcjonista. Ani wtedy, kiedy to mówi, bo wówczas wydaje się to absurdalne – ani po kilku latach, bo wówczas wydaje się to oczywiste.
Niemy napisał/a:armar napisał/a:Mogę prosić Niemego - twórcę wątku o dodanie w pierwszej swojej wiadomości linków, które rozjaśnią nieco temat papierosów?
http://www.youtube.com/watch?v=W1Jwc-bhA-E
http://www.youtube.com/watch?v=h4UyGN11Bqo
Z góry dziękuję
jak juz j+, pisal edytowac posta zapewe nie moge to raz. Dwa ze temat z mojej strony zaożony jest ankietą a te musza yć bezstronne. Nie moge więc ani pochwalać ani negować palenia w pierwszym poście.
To jak najbardziej naturalne, zdziwiłbym się gdyby było inaczej, wszystkie wdały się w ojcapaweł p napisał/a:A przy okazji , czy to normalne, że z trójką dzieci na wakacje bierze się 6 aparatów (każde musi mieć swój - nie chcą się dzielić
Arti, ubiegłeś mnie.Arti napisał/a:Kurde, palcie sobie te swoje świństwa, w głebokim poważaniu mam to gdzie i jakie choróbska sobie pielęgnujecie, ale nie zmuszajcie mnie do wdychania tego smrodu. Do przesiąkania nim, ja nie znajduję przyjemności w truciu się i już. Mi nie smakuje obiad w restauracji w chmurze dymu, nie lubię jak mi w domu śmierdzi, bo przecież żona w domu nie pozwala, to koleś mi na klatce palił, ale on był super w porządku, uchylił okienko nawet...
Dla mnie to dość jasne Twoja wolność kończy się tam, gdzie ograniczasz moją. Ja mam prawo do życia bez dymu. Koniec kropka. Chcesz palić, pal, ale tak, żebym ja na tym nie cierpiał.
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
armar napisał/a:Sam w pierwszej wiadomości przedstawiłeś swoją opinię, że zauważyłeś zmniejszenie się liczby palaczy w miejscach publicznych.
j+ napisał/a:Bo lubią. To nie jest trudne do zrozumienia.Raven napisał/a:A tak z ciekawości, co ludzi pcha do palenia? Ciekawość, brak odwagi na powiedzenie nie, "super wygląd twardziela", głupota?
Raven napisał/a:Dlaczego próbują???
jack napisał/a:Raven napisał/a:Dlaczego próbują???
Np.:
- psychologia tłumu - "zapal tylko mięczaki nie palą",
- chęć udowodnienia, głównie chyba sobie, że się jest dorosłym,
- złe wzorce - przecież rodzice palą to ja też mogę,
- ciekawość.
Raven napisał/a:W sumie tylko jeden jest do przyjęcia, bo reszta niezbyt dobrze świadczy o danej osobie.
Niemy napisał/a:- i przymus psychiczny kolegów/koleżanek - nie zapalisz to frajer jesteś
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
opiszon napisał/a:Niemy napisał/a:
- i przymus psychiczny kolegów/koleżanek - nie zapalisz to frajer jesteś
ktoś kto się daje nabierać na takie gadanie mimo swojego zdania to jest dopiero frajer
na różne rzeczy byłem w życiu namawiany, ale próbowałem tylko tego, czego chciałem spróbować i tylko wtedy, kiedy ja miałem na to ochotę
diplodok napisał/a:oczywiscie bo to MOJE swiete prawo jako wlasciciela
Nie do końca wiem czy jesteś za czy przwciw, ale jeśli chodzi o przeciwstawienie się histerii, to jestem za (jakiejkolwiek histeri,i sztucznie wywołanej przez media).arekc2000 napisał/a:Wreszcie ktoś, kto myśli normalnie.
diplodok napisał/a:lub dokladnie co jest zgodne z prawem
K10D, T90/2.8, S10-20/4-5.6, A50/1.7, M135/3.5, T70-200/2.8, S17-50/2.8
Nikogo nie interesuje nigdy to, co mówi reakcjonista. Ani wtedy, kiedy to mówi, bo wówczas wydaje się to absurdalne – ani po kilku latach, bo wówczas wydaje się to oczywiste.