Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.
technik219 napisał/a:Jak złożysz to z powrotem, to daj znać ile śrubek zostało - może wystarczy na takiego małego, maciupeńkiego Fiedzika....
technik219 napisał/a:Wstawiłem raz do Zorki z 1952 migawkę od Zenita z 1989 - pasuje wszystko, śrubki, mocowania, tarcza czasów. Tylko coś tam po drodze przestawiłem (jakiś trybik) i nie naciąga się do końca. Nie chce mi się poprawiać - i tak nie będę używał - ale fakt faktem - wszystko pasuje.
buran napisał/a:A jak było z czasami?Chyba można było ustawiać kiedy się chciało?
Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.
buran napisał/a:jak domowym sposobem sprawdzić czy czasy są prawidłowe w starej zorce
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Pozdrawiam
Kiedyś tu będą zdjęcia
PENTAX k200D; PENTAX DA 3,5-5,6 18-55 AL II, PENTAX DA 4-5,6 50-200, MC HELIOS 44K-4 2, PENTAX F 1:1,7 50; TAMRON 28-105 4-5,6 AF IF; Lensbaby 2.0
Jak robi się zdjęcia? ;)
technik219 napisał/a:No i dlatego lubię to forum!
Canon 50D + Kit + 50mm 1.8
hasos napisał/a:myślałem o canonie canonet 28