K10D, T90/2.8, S10-20/4-5.6, A50/1.7, M135/3.5, T70-200/2.8, S17-50/2.8
ggdh napisał/a:Aha. No tak. Sam pare razy dostalem juz maile od ludzi oferujacych w dobrych cenach instrumenty lab., o ile im opisze co robie, DOKLADNIE. Smiedzialo toto na kilometr.
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
ggdh napisał/a:Nie google, ale ktos najzwyczajniej zhakowal komputer znajomego i wykradl (potem umiescil na ogolnie dostepnej stronie) opis technologii gotowej do patentu. Dodac warto, ze ten patent byl warty co najmniej 130k $ rocznie, bo juz byl chetny na jego zakup.
nie ma mnie w internecie
tatsuo_ki napisał/a:nawet przyjmujac,ze hakerowi udalo sie to zrobic dzieki darmowemu kontu na google
Klapki i pasek z napisem Pentax
Viridian napisał/a:bEEf bardzo prawdopodobny scenariusz
bEEf napisał/a:Gdzież tu do przekroczenia możliwości poznawczych przeciętnego obywatela
bEEf napisał/a:całe pitolenie o hakerach jest bez sensu, zważając jak bardzo bezmyślni potrafią być ludzie
nie ma mnie w internecie
tatsuo_ki napisał/a:no wlasnie w tym, ze ktos wali na pulpit super wazne dane a potem na pendrive, ze nie potrafi pojac roznicy miedzy plikiem a folderem
bEEf napisał/a:Wierzysz, że człowiek, który ma dyplom inżyniera i posługuje się komputerem nie zdaje sobie sprawy z tak podstawowych rzeczy?
bEEf napisał/a:Jakby ktoś zostawił teczkę z mega-ważnymi dokumentami (patent, nobel, broń atomowa) na dworcu na ławce i poszedł do kibelka, a tę teczkę by mu świsnęli, to by się każdy w głowę postukał
nie ma mnie w internecie
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
ggdh napisał/a:pare razy dostalem juz maile od ludzi oferujacych w dobrych cenach instrumenty lab., o ile im opisze co robie
cyfranka+analogów kilka+szkiełek przeróżnych mnóstwo. Czyli Pentaxy, Canony, Minolty i pewnie coś jeszcze dokupię
Nie ma żadnego związku pomiędzy używaniem poczty, a tym co spotkało Twojego znajomego.ggdh napisał/a:Dlatego do powazniejszych spraw ogolnej poczty nie uzywam.
Sprytny biały człowiek wymyślił jakiś czas temu różne metody szyfrowania korespondencji. Wiele z nich jest dostępnych za darmo i jeżeli nie zajmujesz się przemytem bomb atomowych, to możesz uznać je za niezawodne i bezpieczne.ggdh napisał/a:No ale jak cala korespondencja nt patentu (czy czegokolwiek) jest wymieniana przez konto, ktore jest podatne na ingerencje/wglad to po co krasc laptopa?
K-3, K100D, DA18-55WR, T17-50/2.8, T70-200/2.8, FA31/1.8, FA77/1.8, SMC-M 50/1.7, SMC-M 135/3.5
Cytatpoza tym powiedzialem juz na poczatku, prawdziwi hakerzy wlamuja sie do systemow bankow, korporacji i rzadow!
łatwiej kijek pocieńkować niż go potem pogrubasić...
szklarnia + korpusiarnia == wiele chęci || niemoc tfurcza
mroq napisał/a:tatsuo_ki,
Cytatpoza tym powiedzialem juz na poczatku, prawdziwi hakerzy wlamuja sie do systemow bankow, korporacji i rzadow!
eee... że tak wtrącę trzy grosze... pawdziwe hakiery to przyzwoite chłopaki (i dziewczyny), a nie jakaś tam banditierka:
http://en.wikipedia.org/w...mer_subculture)
k-5+Pentax/Tamron 18>200
Oglądanie zdjęć na monitorze jest jak jazda na rowerze stacjonarnym-ogranicza pole widzenia.