kx, 16-45/4, długi kit, smc-a 50/2, revuenon 50/1,4, jupiter mc37am, sonnar 180/2,8
sharik napisał/a:napić się dobrego piwa
Doktor_Vincent napisał/a:siedzę cały dzień w robocie i nie mam co robić
arekc2000 napisał/a:ruiny zamku Krzyżtopór w Ujeździe
kx, 16-45/4, długi kit, smc-a 50/2, revuenon 50/1,4, jupiter mc37am, sonnar 180/2,8
the only good pixel is a dead pixel
ryve napisał/a:znajomi raportowali mi ponadto, że rower + roztocze = pełny sukces.
ryve napisał/a:jeśli chodzi o trasę lublin-zamość, to o ile mi wiadomo od piasek zaczyna się remont nawierzchni i całkiem sporawe utrudnienia w ruchu. nie pamiętam do jakiej miejscowości, ale tak jakoś kilkanaście km przed krasnymstawem się kończy. jeśli jest szansa, to może warto ominąć ten odcinek. a jak nie, to też nie problem. po prostu trzeba będzie troszkę w korku na światłach postać.
ryve napisał/a:odwiedzić guciów a w nim zagrodę
ryve napisał/a:może warto skusić się na mały spływ kajakowy?
Doktor_Vincent napisał/a:proszę mi tu nie obrażać mojego miejsca zamieszkania
K10D, T90/2.8, S10-20/4-5.6, A50/1.7, M135/3.5, T70-200/2.8, S17-50/2.8
ryve napisał/a:odwiedzić guciów a w nim zagrodę
K 5IIs, LX,MX,MEs,ME F,superA,MZ5n,Z1p,ZX-M,KM,SFXn,SF7,P50,SP II+słoiki 16-500mm,flaszki
the only good pixel is a dead pixel
ryve napisał/a:tylko im pierogi lepić
K 5IIs, LX,MX,MEs,ME F,superA,MZ5n,Z1p,ZX-M,KM,SFXn,SF7,P50,SP II+słoiki 16-500mm,flaszki
ryve napisał/a:ponoć kiedyś w... Twoim miejscu zamieszkania były w jakimś barze serwowane najlepsze na świecie flaczki. nie wiem - nie jadłem. tak mi znajomy mówił. ponoć _zawsze_ kiedy jechał przez piaski, zatrzymywał się na flaczki (nawet jeśli nie był głodny). nie wiem jak jest teraz.
ryve napisał/a:jeśli chodzi o trasę lublin-zamość, to o ile mi wiadomo od piasek zaczyna się remont nawierzchni i całkiem sporawe utrudnienia w ruchu. nie pamiętam do jakiej miejscowości, ale tak jakoś kilkanaście km przed krasnymstawem się kończy.
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
plwk napisał/a:ryve napisał/a:jeśli chodzi o trasę lublin-zamość, to o ile mi wiadomo od piasek zaczyna się remont nawierzchni i całkiem sporawe utrudnienia w ruchu. nie pamiętam do jakiej miejscowości, ale tak jakoś kilkanaście km przed krasnymstawem się kończy.
Można to ominąć jadąc przez Chełm i przy okazji zwiedzić podziemia kredowe, kościół i klasztor popijarski (wraz z muzeum), Kościół Mariacki na Górce oraz zobaczyć osiedle międzywojennej Dyrekcji Kolei Państwowych.
sharik napisał/a:czyli wersja coraz bardziej wschodnia