Markus napisał/a:Mam jeszcze pytanie dotyczące istockphoto :
- po co jest opcja dodaj referencje i co ona daje ?
- co to jest sieć twórcza ? (dodaj do mojej sieci )
Jak w praktyce korzystać z tych opcji i jakie korzyści się z nimi wiążą ?
tęknię za górami... już wtedy, gdy zatrzaskuję za sobą drzwi schroniska i zaczynam schodzić w dół...
K-50 / K-70
Stare stałki,kilka zomów,fiszka,lampa.
Moja galeria na 500px :
http://500px.com/oxygenum
K-30 10-20,8,70-300,50
piotrek0001 napisał/a:mam 50 tyś zdjęc
CytatDołączył: 05 Sty 2009
Pozdrawiam
Arti
Arti napisał/a:To wychodzi jakieś ponad 200 zdjęć dziennie!! Dzień w dzień...
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Arti napisał/a:piotrek0001 napisał/a:mam 50 tyś zdjęc
CytatDołączył: 05 Sty 2009
Szacun!!! To wychodzi jakieś ponad 200 zdjęć dziennie!! Dzień w dzień...
K-30 10-20,8,70-300,50
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Z całym szacunkiem i bez "osobistych wycieczek" ale jestem ciekaw Twoich prac.Chętnie bym zobaczył,może zapodasz nam coś z tych które zamierzasz sprzedać.Ja w swoim K200 też prawie 2 razy przekręciłem licznik za trochę więcej niż pół roku ale dotychczas nie zauważyłem u siebie zdjęć nadających się do tych celów.piotrek0001 napisał/a:mała poprawka aparatem k 200 d zrobiłem jak dotąd 17 tyś zdjęc
kodakiem + sony zrobiłem 11 tyś zdjęć ale to przez 3 lata
Pozdrawiam andrzejb
K-5|P 18-55|S 10-20 EX|S 50 F1.4 EX DG,Helios 58K|AF-360 FGZ|Sherpa 200R|kupa klamorów.PS.Lampa odżyła po kontakcie z forumowiczem.Wielkie dzięki.
Nie jestem "*", ani Ltd., proszę Pani.
samber napisał/a:Ani jednej z tych klatek sam nie zrobiłem, ale są one moją własnością.
K5-II, kit 18-135, Tamron 28-75/2.8, Metz 48 AF-1, Slik PRO330dx, Dell 2209WA, statywy, lampki, parasolki... W domu jest też: DA 55-300. Moje zdjęcia (kliknij w "www").