eee... tam. Kolorki da się poprawić, kadry przyciąć.pjak napisał/a:Wiem, teraz się zacznie, a to za żółte, a to za niebieskie... itp.
K-5/D-BG4/O-ME53/FS K3
Sigma 17-35 mm f/2.8-4 EX DG ASP, Sigma 24-70 mm f/2.8 EX IF DG HSM, Tokina AF 70-210 f/4.5
Metz 48AF-1; Velbon Sherpa 450R
Nie ma powrotu do jaskiń. Jest nas za dużo.
WKIPTJI
pjak napisał/a:Przecież to młody przychodzi z kwiatkami do młodej, więc chyba to nic złego.
Nie napiszę jaki mam sprzęt bo mje okradną!!
zapraszam!
k3II, k20d, 10-20, 16-50, 85, 8, af540, yn560
moje oczy są oczami wariata...
"Usuwając kolor, oferujemy obraz, który jest jedną nogą poza rzeczywistością." Tony Worobiec
ogólna niemoc twórcza....
Nie napiszę jaki mam sprzęt bo mje okradną!!
Canon Eos 5D MkII, 580 EXII, Ef 24 1.4, Ef 85 1.8, Ef 50 1.8 i dobre chęci.
Daria
Rafał | K-3 | 23ltd | 43ltd | 77ltd | P100 | S 17-50 | S 100-300 | 8mm rybka| Metz 50 | Benro
K-7|MES|S4-5.6|A2.8|FA2.0|M1.7|FA1.8|DA4-5.6
rjan napisał/a:Dlatego wolę modyfikatory, które tą powierzchnię zwiększają - np. różnego rodzaju lumiquesty.
Pozdrawiam
Arti
Arti napisał/a:rbucz, w Twoim teście zabrakło jednego z ważniejszych ustawień w tej konfiguracji. Palnik do góry (pion) z kartką i bez.
Rafał | K-3 | 23ltd | 43ltd | 77ltd | P100 | S 17-50 | S 100-300 | 8mm rybka| Metz 50 | Benro
rbucz napisał/a:Masz jakieś fotki z tak ustawioną lampą?
Pozdrawiam
Arti
CytatJak tak patrzę na niektóre tu pokazane zdjęcia, to chyba sam zacznę śluby robić za kasę... W końcu niech się Młodzi cieszą, że zdjęcia mają...
gilby napisał/a:Rozumiem, że to nie deklaracja, tylko taki manifest przeciwko słabej jakości zdjęć w tym wątku.
Pozdrawiam
Arti
Arti napisał/a:Bo nie rozumiem jak to się dzieje, że ja jak się nie znam i nie umię to się za coś nie biorę [...]
K5-II, kit 18-135, Tamron 28-75/2.8, Metz 48 AF-1, Slik PRO330dx, Dell 2209WA, statywy, lampki, parasolki... W domu jest też: DA 55-300. Moje zdjęcia (kliknij w "www").
A mnie strasznie ciekawi folab jaka byla reakcja klientow kiedy skonfrontowali zdjecia twoje i pana profesjonalisty.....folab napisał/a:
Starzy zawodowcy biorą sporą kasę i robią zdjęcia na poziomie laika , ustawienia na P i lampa na wprost,ludzie biorą te zdjęcia i są zadowoleni....brac kase już od trzeciego ślubu,szkoda migawki.
Czy ktoś wie gdzie jest zielony guzik w nikonie....?
izbkp napisał/a:btw. Facecik z futerałem na wiolonczelę wychodzi z głównego wyjścia dworca we Wrocławiu, zaczepia siedzącego pod murkiem sztajfa i pyta: "Przepraszam, jak dostać się do Filharmonii?", "Ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć" ;)
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();