Rafał | K-3 | 23ltd | 43ltd | 77ltd | P100 | S 17-50 | S 100-300 | 8mm rybka| Metz 50 | Benro
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
Rafał | K-3 | 23ltd | 43ltd | 77ltd | P100 | S 17-50 | S 100-300 | 8mm rybka| Metz 50 | Benro
Yashica Mat124, Canon 100d
bez znaczenia, mogłoby go nie być...mishieck napisał/a:Kiepski wyświetlacz
o... to ważnemishieck napisał/a:i brak korekcji AFu w body
ee.. za duża egzotyka choć tak poważnie to też kiedyś o nim myślałem.mishieck napisał/a:No chyba, że Fuji S5 Pro,
rbucz napisał/a:za duża egzotyka
Ja takżematth napisał/a:Nie kumam takich tematów.
Jestem zszokowanyrbucz napisał/a:ee.. za duża egzotyka
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
36. WWW
super_me napisał/a:jaka egzotyka?
argawen napisał/a:Jestem zszokowany
No to jest argumentubeuszek napisał/a:nie wyzwala błysku wbudowanej lampy błyskowej w trybie Life View
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
Ale chyba nikt tu nie ma ci za złe, że chcesz zmienić system. Lepiej to zrobić, niż biadolić nad Pentaxem. Szkoda zdjęć i czasu.rbucz napisał/a:Powiedzmy sobie jasno - gdyby K7 było 1,5 tys.zł tańsze - nie byłoby tematu.
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
Pewnikiem zjechane niemiłosiernie.matth napisał/a:jak ostatnio na allegro 5D chodzą po 3,5k?
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
rbucz napisał/a:potrzebuję ISO 1600 i sprawnego AF
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
ubeuszek napisał/a:nie wyzwala błysku wbudowanej lampy błyskowej w trybie Life View
Canon Eos 5D MkII, 580 EXII, Ef 24 1.4, Ef 85 1.8, Ef 50 1.8 i dobre chęci.
matth napisał/a:Jest w ogóle sens rozważania 40D jak ostatnio na allegro 5D chodzą po 3,5k? Taką przesiadkę to zrozumiem, na 40D - nie.
:)mishieck napisał/a:No chyba, że Fuji S5 Pro, ale obecnie ceny zwariowały... Tak do 2500 to jeszcze rozsądna oferta...
______
kilka puszek kilka słoików i jeden flakon
PF
36. WWW