A królika Bugsa to napiętnowali ...CytatNic dziwnego, zważywszy, że całkowicie bezkarnie rozpowszechniane są w Polsce kanały telewizyjne w rodzaju „Cartoon Network” − pełne wrzasku, przemocy, rynsztokowych bluzgów oraz dowcipów o bekaniu i pierdzeniu.
Co to jest: leży w trawie i nie dycha? Kadycha
Cytat- Wielu naukowców uważa, że nie. Że doszliśmy do granic percepcji i zdolności obliczeniowych mózgu./.../Artykuł "Brain overloaded" kończy się konkluzją, że świat, jaki stworzyliśmy, zaczyna przerastać moce przerobowe naszych neuronów.
Motory,aparaty,lornetki,latarki,
Patryk Blaut napisał/a:jak zwykle Ziemkiewicz - wszystko wina postkomuny
Miłośnik pełnej klaty
"Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"
"Inteligentni ludzie często zmuszani są do picia aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
mdfan napisał/a:Co do rodziców to jest tak, że po prostu obecnie nie mają (a raczej nie chce im się) czasu.
Stachu napisał/a:na udupienie nauczyciela, który krzywo spojrzał na pociechę, aż za dużo.
K-1, SMC FA*24/2, SMC FA*300/4.5, T 28-75/2.8: 645N+FA 45-85/4.5+ A 35/3.5, seria tradycyjnych korpusów bagnetu "K" i nawet jakieś Nikony oraz osprzęt do wszystkiego i niczego.
Patryk Blaut napisał/a:jak zwykle Ziemkiewicz - wszystko wina postkomuny
tez racja... ale wynikajaca w znacznej mierze z powyzszegoMeggido napisał/a:Nie, rodziców.
Nikogo nie interesuje nigdy to, co mówi reakcjonista. Ani wtedy, kiedy to mówi, bo wówczas wydaje się to absurdalne – ani po kilku latach, bo wówczas wydaje się to oczywiste.
Cytatjak zwykle Ziemkiewicz - wszystko wina postkomuny
Cytatno i ma racje
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
To nie jest kwestia przeładowania neuronów, gajos007, Ty się starzejesz!gajos007 napisał/a:Wiecie że to może być prawda...ostatnio zauważyłem, że gry zaczynają się robić strasznie schematyczne, filmy nie mają już tego uroku,bo prawie każdy jest podobny (inny plener,czas inna akcja ale pointa taka sama).Piwo smakuje podobnie, a ludzie się nie zmieniają.Życie zaczyna być nudne.
Canon zły oraz K-7, MZ-30, SF7, ME, Spotmatic, Tessar 50/2.8, Kijew 60
mcgyver napisał/a:gajos007, Ty się starzejesz!
Desmond, bedziesz mial dziecko, to zobaczysz, ze to wszystko nie jest takie czarno-biale. Nie zyjesz w bance i metody wychowacze stosowane 20 lat, dzis sie nie sprawdzaja, bo dzisiaj masz zupelnie inne uwarunkowanie kulturowe. Klaps to jest najwieksza oznaka slabosci i w najlepszym wypadki nie prowadzi do nikad, ale rownie dobrze moze uksztaltowac chore relacje na cale zycie.Desmond napisał/a:W zasadzie dorzucę jeszcze jedno - sporo rodziców nie nadaje się do wychowywania dzieci,
pozdrawiam,
dzerrry
myślę, że kolega miał na myśli ogólne przyzwolenie na łamanie zasad, nie zagłębiając się w szczegóły.. Tzw. bezstresowe wychowanie to największa pomyłka jaka może być. Ale ja się nie wypowiadam w tym temacie bo nie mam dzieci i jestem tylko skromnym nauczycielemdzerry napisał/a:Klaps to jest najwieksza oznaka slabosci
Canon zły oraz K-7, MZ-30, SF7, ME, Spotmatic, Tessar 50/2.8, Kijew 60
teorie są różne (przerabiałem to przez 3 lata na studiach) ale w sumie nie wiem jak jest lepiej...czy dostać klapsa od rodziców czy dostać po d..ie od życia....dzerry napisał/a:Klaps to jest największa oznaka słabości i w najlepszym wypadki nie prowadzi do nikad