Ciekawa opcja, a dodając znaleziony opis:mcgyver napisał/a:po długich rozmyślaniach doszedłem do wniosku, że najlepszą opcją jest baza w Dwerniku
warta szczególnej uwagiCytatNieoczekiwane sytuacje są tu na porządku dziennym. I tak, spiesząc w niedzielny poranek na mszę, można napotkać gromadkę pokrytych kurzem, spragnionych wody ognistej jeźdźców lub rozanieloną grupę nagich, mówiących wyłącznie po angielsku Indian. Może nie nagich, bo pomalowanych. Ci drudzy nad whisky przedkładają raczej różnorakie ziele i grzyby. W restauracji pod słusznym wezwaniem Restauracja, obok smolarzy w gumiakach, topiących w krakusie złotówki zarobione na wypałach, wysiadują Holendrzy czyniący to samo z pieniędzmi od holenderskiej królowej – Holendrzy, którzy kupili tutaj kawał ziemi i, o dziwo, postanowili osiąść tu na stałe. No, może nie tak całkiem na stałe, bo śnieżne i mroźne bieszczadzkie zimy wolą spędzać w Niderlandach.
Raczej początkiem, góry....rysiekll napisał/a:Pytanie jeszcze ... wybierać się raczej początkiem października czy raczej końcem
Canon zły oraz K-7, MZ-30, SF7, ME, Spotmatic, Tessar 50/2.8, Kijew 60
mcgyver napisał/a:Tylko ostrzegam, weźcie kompas
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Których zupełnie nie znam ... jam rodzony w Kozach pod Bielskiem i moją górą osobistą była, jest i będzie Chrobacza Łąka , poza tym poruszałem się po Beskidzie Śląskim i Małym ... natomiast Pieniny odwiedziłem jeden raz, zupełnie inne góry. Jak tylko dzidzie podrosną to mam nadzieję, że zarażę je górami tak, jak mnie moja matula zaraziła i zaczniemy właśnie od Pienin.mcgyver napisał/a:Ech, rysiekll, tam u siebie masz świetne tereny...
Jak tylko wsio wypali (a wiele na to wskazuje) to na pewno się odezwę ...mcgyver napisał/a:Jakby co to na pw mogę podać namiary na przyjemny noceg u starszych ludzi w Dwerniku.
Trochę szkiel i żelastwa
Mój znajomy na Dwernik wniósł garnitur, szampana i kieliszki w plecaku, a następnie zniknął w krzaczorach po czym pojawił się w gajerku i oświadczył swojej przyszłej. Będę im robił zdjęcia ślubne ;)rafalf napisał/a:wynieśliśmy na szczyt 14-miesięcznego synka, był też na Bukowym Berdzie i na Wetlińskiej :)
Canon zły oraz K-7, MZ-30, SF7, ME, Spotmatic, Tessar 50/2.8, Kijew 60
Pozdrawiam
rysiekll napisał/a:zwróciliśmy uwagę na fakt dość rzadkiego rozmieszczenia oznaczeń
Pozdrawiam
nie jest to do końca słuszna idea.CytatSztuka ta nie udała się paręnaście dni wcześniej pewnej rodzinie, która zgubiła się na niebieskim
Pozdrawiam