deckard napisał/a:Tzn. łączysz się z serwerem i pojawia Ci się konsola (np: bash http://linuxmg.org/web/png/bash02.png ) i jesteś na serwerze, możesz "lokalnie" edytować pliki, tak jak chciałeś.
darius_Er, ja do niedawna mialem 300GB na rok i nie zuzywalem nawet polowy. Na jednym koncie siedzi mi 7 blogow fotograficznych (z czego moj osobisty jest tylko jeden jak by co ), wrzucam mnostwo zdjec hotlinkowanych na forum, jakies tymczasowe galerie, ito. Do tego 3 z tych blogow ciesza sie niezla popularnoscia - przecietnie 100 i wiecej unikalnych wizyt dziennie. Chcialbym miec strone firmowa za 300 unikalnymi wizytami dziennie Pewnie bedziesz tez wrzucal galerie poslubne, ale to caly czas nie sa jakies wielkie transfery. Mysle, ze te 600GB to na rok by ci nawet starczylodarius_Er napisał/a:ale 600 GB / m-c
pozdrawiam,
dzerrry
CytatTzn. łączysz się z serwerem i pojawia Ci się konsola (np: bash http://linuxmg.org/web/png/bash02.png ) i jesteś na serwerze, możesz "lokalnie" edytować pliki, tak jak chciałeś.
Sprzętu zbieram coraz więcej, ale zdjęć dalej nie umiem robić :P
Misztu napisał/a:żaden znany konsolowy edytor tekstu (poza vi) nie obsługuje kodowania UTF-8
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
CytatJak zrobić prosty generator losowych znaków? Posadzić zwykłego człowieka przed vi i kazać mu wyjść z programu.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
fotonami kreśle swój świat...
Załamanie... chyba nie mam talentu.
pikolo napisał/a:absolutnie nie sugeruj się moimi inrofmacjami na temat firmy linuxpl.com , ponieważ za którko na nim jestem ( tydzień ) ! . Lepiej pytaj tych którzy już mają swoje serwisy na serwerach minimum pół roku .
the only good pixel is a dead pixel
K100D + FA 35/2 | Super A + SMC-A 50/1.7
the only good pixel is a dead pixel