Pozdrawiam,
Piotrek
6x7, 1/2.33"
Nikogo nie interesuje nigdy to, co mówi reakcjonista. Ani wtedy, kiedy to mówi, bo wówczas wydaje się to absurdalne – ani po kilku latach, bo wówczas wydaje się to oczywiste.
Nieprawda, sam mam 12 (3x4) a dziewczyna 10 (2x5). Wystarczy w pliku speeddial.ini wpisać:szczypiorrr napisał/a:w O9 jest ich 9
Cytat[size]
ROWS=5
COLUMNS=5
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
K10D, KIT, HELIOS, SOLIGOR 30DA. BLOG!
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
opiszon napisał/a:cerfes, starałem się to wytłumaczyć już na pierwszej stronie ale zauważyłem że dla niektórych do nie jest wystarczający powód, żeby z niego przestać korzystać
kaSetka z zabawkami
Rafi napisał/a:"Zabezpieczenia przed robactwem żadne". Czytam to od lat i od lat żadengo robactwa nie miałem To tak, jakby napisać, że komputer z czymś innym niż Trident się wirusów nie ima
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
Rafi napisał/a:"Zabezpieczenia przed robactwem żadne". Czytam to od lat i od lat żadengo robactwa nie miałem To tak, jakby napisać, że komputer z czymś innym niż Trident się wirusów nie ima
K10D, KIT, HELIOS, SOLIGOR 30DA. BLOG!
kaSetka z zabawkami
Rafi napisał/a:Może psuję rozwój, ale dla mnie liczy się przede wszystkim treść. Na IE6 też można ją sprzedać..
Rafi napisał/a:CSS3/4 czy cos tasm itp. Guzik mnie obchodzi czym i jak...
Rafi napisał/a:"Rozwój" Internetu dla mnie laika kojarzy się chyba jedynie z natrętnymi reklamami.
Rafi napisał/a:Może i dla Webmasterów są to problemy, ale ja, odbiorca końcowy, widzę to inaczej...
kaSetka z zabawkami
Rafi napisał/a:Instalują po to, aby mieć właśnie AB i NoScripta. W większości. A reszta instaluje, bo ... inni mają. I FF jest "modny".