fotonami kreśle swój świat...
Załamanie... chyba nie mam talentu.
CHINON & KA'SETKA
CytatW przeglądarce znajdziemy ciekawie prezentującą się funkcję Turbo, która ma być rozwiązaniem problemu wolnych łącz. Stosując pewne mechanizmy kompresji przeglądarka ma znacząco poprawić czasy wczytywania stron na łączach modemowych lub w zatłoczonych hotspotach (i podobno, co ciekawe, znacznie je pogorszyć na szybkich łączach).
K10D, DA* 16-50/2.8 AL ED [IF] SDM, DA 18-55 (w pudełku), DA 50-200, A 50/f1.7, FA 50/f1.4, FA 28-105, FA 80-320 (na chorobowym), Cosina 100/f3.5, Sigma EF-500 DG Super, Metz 40 MZ-3i
OM-1, OM-2N
Danin napisał/a:(i podobno, co ciekawe, znacznie je pogorszyć na szybkich łączach).
Co do przypuszczeń z nawiasu chyba mają rację.
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
Ja najbardziej przywykłem do klienta poczty. Bardzo mi pasuje, a dzięki temu, że jest w przeglądarce, mam mniej programów do otwierania.Żaba napisał/a:Opera ma pewne funkcje
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
GX-10 i troszke starocia
Co to jest: leży w trawie i nie dycha? Kadycha
K-7 | FA 77/1.8 Ltd | DA 40/2.8 Ltd | ME Super | Metz 58 AF-1 | Sigma 10-20/4-5.6 EX DC | DA* 16-50 mm f/2.8 | DA* 50-135 mm f/2.8 | Tamron SP 90 mm f/2.8 Di MACRO |
Teraz prędko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu.
k10d + kit + FA 70-200 f/4-5.6 PZ + MeSUPER + M 50f/1.7 + A 50 f/2 + fgz af-360 już sprawna :) + FA 50 f/1,4 w końcu jest MOJE :D
negocjatorek napisał/a:dobrze że w końcu jest sprawdzanie pisowni!
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
k10d + kit + FA 70-200 f/4-5.6 PZ + MeSUPER + M 50f/1.7 + A 50 f/2 + fgz af-360 już sprawna :) + FA 50 f/1,4 w końcu jest MOJE :D
Cytatjuz sobie poradziłem ;)
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.