dagio Proste, ale jakoś na to nie wpadłemdagio napisał/a:napisałem coś po polsku w oknie, i mi podkreśliło, no to kliknąłem podkreślony wyraz szukając poprawnej wersji, nie było polskiej, zauważyłem, że na dole wybrany słownik angielski i są też "inne słowniki".. 2 kliknięcia i koniec konfiguracji.
X-T1
piotr_luk napisał/a:Ale co z autoodświeżaniem?? Też wam ginie po napisaniu posta?
"Living is easy with eyes closed"
piotr_luk napisał/a:Ale co z autoodświeżaniem?? Też wam ginie po napisaniu posta? Czy jest na to jakiś myk.
K10d | K-5 | DA 18-55 | Sigma 17-50 2,8 | Sigma 70-200 2,8 | Metz 58 AF-1
Co to jest: leży w trawie i nie dycha? Kadycha
Nie było, ale da się wyłączyć (mi to nie potrzebne jest akurat).sołtys napisał/a:A tak btw - w poprzednich wersjach też tak było, że po kliknięciu na belkę pod paskiem z kartami pojawiały się miniaturki stron?
Desmond napisał/a:Nie było, ale da się wyłączyć (mi to nie potrzebne jest akurat).
Desmond napisał/a:sołtys, zwłaszcza że miniatura i tak pojawia się w dymku jak dłużej potrzymasz kursor nad zakładką ...
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
k10 kitI+T 28-75, FA 50 1,4
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.