Motory,aparaty,lornetki,latarki,
Crow napisał/a:Niezgodność towaru z umową
pjak napisał/a:W tym linku tego nie ma, ale jeśli nie mogłeś w sklepie sprawdzić funkcjonalności tego sprzętu, a w ciągu pięciu dni wrócisz z bublem to bez problemu możesz żądać zwrotu gotówki. Pogrzeb w necie, a znajdziesz
MZ-50, K-50, DSC-W35.
fotki
ZTCW to nie. Znaczy prosić możesz, ale sprzedawca może takie prośby olać.gajos007 napisał/a:Teraz moje pytanie czy mogę prosić/żądać o zwrot gotówki?
Jak najbardziej. I to jest wskazane rozwiązanie. MSZ.gajos007 napisał/a:Lub wymianę na nowy sprzęt
Możesz, ale nie musisz.gajos007 napisał/a:czy muszę ją oddać na gwarancję?
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
K5-II, kit 18-135, Tamron 28-75/2.8, Metz 48 AF-1, Slik PRO330dx, Dell 2209WA, statywy, lampki, parasolki... W domu jest też: DA 55-300. Moje zdjęcia (kliknij w "www").
dybon napisał/a:pjak napisał/a:W tym linku tego nie ma, ale jeśli nie mogłeś w sklepie sprawdzić funkcjonalności tego sprzętu, a w ciągu pięciu dni wrócisz z bublem to bez problemu możesz żądać zwrotu gotówki. Pogrzeb w necie, a znajdziesz
Ciekawe, podaj jednak źródło.
K5-II, kit 18-135, Tamron 28-75/2.8, Metz 48 AF-1, Slik PRO330dx, Dell 2209WA, statywy, lampki, parasolki... W domu jest też: DA 55-300. Moje zdjęcia (kliknij w "www").
super_me napisał/a:wyślij do autoryzowanego serwisu sony:
www.pram.com.pl
a jest to możliwe?gajos007 napisał/a:czy robią w razie coś downgrade softu do 4.xx max 5.03
K10D tamron 18-250 zenitar 16/2,8 smc 50/1,4 metz44mz-2 FA50/1,4 velbon mini raynox
Cytata nie wiesz czy robią w razie coś downgrade softu do 4.xx max 5.03
jeżeli przez serwis sony to tak dość często konsole wracały z softami 4.xx / nie wiem jak jest teraz i jakie mają wytyczne mam nadzieję że nie robią od razu upgrade online do najnowszej wersjiCytata jest to możliwe?