traktowałbym jako spore semantyczne nadużycie. Nie wiem czy to w ogóle jest do naprawienia, spróbuj może w serwisie na Czapskich, jeżeli jesteś z Krakowa lub okolic.Cytatmalutki problem
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
K-3, K100D, DA18-55WR, T17-50/2.8, T70-200/2.8, FA31/1.8, FA77/1.8, SMC-M 50/1.7, SMC-M 135/3.5
Żaba napisał/a:spróbuj może w serwisie na Czapskich, jeżeli jesteś z Krakowa lub okolic.
LDevil napisał/a:fakkovv, skąd wiesz, że AF działa? Udało Ci się jakieś szkło przyczepić i zrobić zdjęcie?
Masaho napisał/a:Tu będzie do wymiany cały moduł, w którym siedzi lustro najprawdopodobniej.
fakkovv napisał/a:sam bagnet wydaje się być lekko wygięty.
Masaho napisał/a:nie wiem za to jak rozumieć:
fakkovv napisał/a:
sam bagnet wydaje się być lekko wygięty.
Masaho napisał/a:Ciekawe czy z jakiegoś analogowego korpusu po wywierceniu otworów w odpowiednim miejscu dało by się takie mocowanie przystosować do kadychy.
Masaho napisał/a:Obczaj jeszcze czy podczas uderzenia nic się nie porobiło z układem stabilizacji matrycy, bo to strasznie delikatny element jest. Wyłącz SR i sprawdź na długim czasie naświetlania czy coś tam się czasem nie telepie w jakiś nienaturalny sposób. Osobiście miałem z tym problem.
K-7|MES|S4-5.6|A2.8|FA2.0|M1.7|FA1.8|DA4-5.6
Przyznam szczerze, że jestem w szoku.fakkovv napisał/a:LDevil napisał/a:fakkovv, skąd wiesz, że AF działa? Udało Ci się jakieś szkło przyczepić i zrobić zdjęcie?
No może nie podczepić (bo nie ma do czego), ale przyłożyć w odpowiednim miejscu i nawet zdjęcie zrobić![]()
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited