K1, 28-105 D-FA WR, Sigma 50mm f/1,4. Metz 52 AF-1; Oldskulowy Zeiss 50 f/2 z pierścionkami macro -na półce . ;Trójnóg zwykły+pokręcony, a także mononóg :)
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
to była stała cena na stronie sklepu-wcale nie najniższa tyle, że najlepsza z odbiorem osobistym blisko mnie, w necie było taniej nawet z wysyłką-a w rimexie 350 zł drożej niestety. żałuję tylko, że kartę dokupiłem parę godzin później (nie mieli 4GB sdhc) bo bym na licznik popatrzył i pewnie wtedy bym poprosił o inny egzemparz, a tak dopiero po północy focić zacząłem i po ptokachargawen napisał/a:Możliwe, że niższa cena w tym sklepie była z powodu sprzedawania egzemplarza z reklamacji. Zamiast go odesłać, sprzedali taniej.
K1, 28-105 D-FA WR, Sigma 50mm f/1,4. Metz 52 AF-1; Oldskulowy Zeiss 50 f/2 z pierścionkami macro -na półce . ;Trójnóg zwykły+pokręcony, a także mononóg :)
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
Popieram.matb napisał/a:To może trzeba to dokleić do takiego wątku gdzieś, gdzie na temat gwarancji itp
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
ultorx napisał/a:Z wadą fizyczną rzeczy łączy się w ramach rękojmi uprawnienie kupującego do odstąpienia od umowy sprzedaży
MZ-50, K-50, DSC-W35.
fotki
dybon napisał/a:Nie jestem pewny z jakiej daty są twoje posty, ale nie ma czegoś takiego jak rękojmia.
Dawno temu się takie coś skończyło, cytujesz jakieś stare ustawy, więc się nie dziwię że gość śmieje się z twoich gróźb.
K5-II, kit 18-135, Tamron 28-75/2.8, Metz 48 AF-1, Slik PRO330dx, Dell 2209WA, statywy, lampki, parasolki... W domu jest też: DA 55-300. Moje zdjęcia (kliknij w "www").
opiszon napisał/a:dla mnie (jako klienta) to by nie była podstawa do zwrotu puszki, tylko oddałbym ją do kalibracji najpierw
FOTO STUDENT
ramcin napisał/a:a chcę robić zdjęcia, ale napewno nie tablic testowych i zastanawiać się oddać do kalibracji czy nie.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
opiszon napisał/a:to zmień system, zobaczymy czy będzie lepiej
FOTO STUDENT
ramcin napisał/a:
zmień system - odpowiedź na wszystko, powtarza się już na tym forum notorycznie - niepodoba się to wypad z systemu i zobacz jak inni mają źle, ale czy to o to chodzi, ja niechcę widzieć jak źle jest u innych tylko chciał bym kupić coś co działa poprawnie
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
FOTO STUDENT
K-5, DA 21/3.2 Ltd, DA* 50-135/2.8 SDM, DA 16-45/4, AF-360 FGZ, Manfrotto 055XPROB + 804RC2, Fuji X10
"Aparat w gruncie rzeczy jest tak samo twórczy jak kawałek gliny...
ultorx napisał/a:I na tej podstawie wystąpiłem o wymianę, korzystając z rękojmi sprzedawcy.
ultorx napisał/a:Dlatego napisałem o wykładni Sądu Najwyższego,
ramcin napisał/a:zmień system - odpowiedź na wszystko, powtarza się już na tym forum notorycznie -
siwyyy77 napisał/a:Nie chcę się spierać, ale te ustawy co podlinkowałeś dotycza rękojmi, a czegoś takiego u nas już nie ma,
K5-II, kit 18-135, Tamron 28-75/2.8, Metz 48 AF-1, Slik PRO330dx, Dell 2209WA, statywy, lampki, parasolki... W domu jest też: DA 55-300. Moje zdjęcia (kliknij w "www").
izbkp napisał/a:btw: czytasz co inni piszą zanim sam coś piszesz?
izbkp napisał/a:Jest, ale w innych relacjach niż przedsiębiorca-konsument...