Kfan napisał/a:Tym bardziej dziwne, że nie ma jej jeszcze w lustrzance!
Kfan napisał/a:Poc o w zwykłym kompakciku taka technologia?
pawelek-79 napisał/a:Ale przecież mogli by produkować matryce HR i SR i EXR w rozmiarach od 4/3 do FF, albo większych i sprzedawać. Sądzę, że chętni by się znaleźli. Na razie w ofertach producentów są puszki z CCD lub CMOS.
Pozdrawiam,
Piotrek
6x7, 1/2.33"
pawelek-79 napisał/a:Co innego kolorki - Pentaxowe o wiele bardziej mi się podobają.
pawelek-79 napisał/a:Kfan napisał/a:Tym bardziej dziwne, że nie ma jej jeszcze w lustrzance!
Fuji niechętnie bawi się w lustrzanki. Ich własne na bagnecie były nieszczególne (za to z wyjątkową matrycą) i uciążliwe w obsłudze. Ostatnia, zrobiona na korpusie Nikona
Kfan napisał/a:Najlepiej oczywiście wejść w FF
Kfan napisał/a:pozostaje się uśmiechnąć...
Pozdrawiam,
Piotrek
6x7, 1/2.33"
Pentax ME - Revuenon MC 28mm 2.8, Pentacon MC 50mm 1.8, Domiplan 50mm 2.8 , Braun 135mm 2.8, Yashica-Mat, EXA-1b, Sverdlovsk 4...
slimaczysko napisał/a:niby 6 mpx ale wychodzi bardzo dobrych 8 :)
A mnie załamują takie wypowiedzi.CytatJak ktoś pisze o kolorkach Pentaxowych Canonowych Nikonowych itd. to w dobie obróbki komputerowej pozostaje się uśmiechnąć...
roket napisał/a:Wolał bym jednak oby to aparat robił zdjęcia a nie komputer.
Aparaty szczęścia nie dają...
To jednak żle myślałeś ... aparat bez pomocy człowieka zrobi zdjęcie ,odwrotnie raczej się nie da.CytatA ja myślałem że to jednak człowiek je robi...
Aparaty szczęścia nie dają...
roket napisał/a:Kfan,A mnie załamują takie wypowiedzi.CytatJak ktoś pisze o kolorkach Pentaxowych Canonowych Nikonowych itd. to w dobie obróbki komputerowej pozostaje się uśmiechnąć...
Wolał bym jednak oby to aparat robił zdjęcia a nie komputer.
GX20 , Fuji s6500,Canon G2 IR ,Jenoptik IR
Zenit ET
heyzel napisał/a:to fujik wygrywa rozpiętościa tonalną...