Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
jorge.martinez napisał/a:Najlepsze hity wychodzą, jak człek roki sobie w VE badanie wzroku. W każdym z punktów wyjdzie wam inna wada
K 1 II, KP i od 8 do 300
ME-S, ME-F, Mz-5n, Z-1p
mygosia napisał/a:Za niedlugo czeka mnie wymiana okularow i mam zagwozdke co wbrac. Czy znow zaryzykowac VE i ewentualnie reklamowac do bolu?
Też się uzależniłem od VE, nie miałem tam żadnych problemów, ale jak ostatnio zostawiłem okulary na wakacjach, to z ciekawości zaglądnąłem do Fielmann'a w Galerii Krakowskiej. Badanie jest za darmo, bez konieczności kupna okularów. Wybrałem sobie oprawki, które mi się spodobały najbardziej, okazało się, że kosztują 20pln - już dobrze. Do tego mają ofertę dla własnych oprawek, że najtańsza opcja razem ze szkłami kosztuje łącznie 40pln. Ja wybrałem sobie dodatkowo antyrefleks, całość wyszła 80pln. I za te osiem dych mam przyjemne oprawki, szkła Zeissa (ponoć), jakieś gwarancje i ecie-pecie w stylu pudełko i chustka.PiotrR napisał/a:
PS. Ja od lat robię okulary w VE i nie miałem żadnych problemów.
j+ napisał/a:Teraz co prawda mam szklane soczewki,
K 1 II, KP i od 8 do 300
ME-S, ME-F, Mz-5n, Z-1p
Effendi napisał/a:A te powłoki antyrefleks coś dają czy tylko błyszczą się na zielono?
K 1 II, KP i od 8 do 300
ME-S, ME-F, Mz-5n, Z-1p
Są różne powłoki tak jak różne bywają obiektywy. Czasem bardziej wyglądają niż działąją.paweł p napisał/a:działaja podobnie do tych na objektywie
mygosia napisał/a:Za niedlugo czeka mnie wymiana okularow i mam zagwozdke co wbrac. Czy znow zaryzykowac VE i ewentualnie reklamowac do bolu?
Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/
K 1 II, KP i od 8 do 300
ME-S, ME-F, Mz-5n, Z-1p
ja też i też polecam.....nie rysują siędsk napisał/a:Ja mam w okularach soczewki Hoya - bardzo polecam.
Motory,aparaty,lornetki,latarki,
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel