matth napisał/a:Szczerze polecam AQQ, używam ze 2 lata i nie mam zastrzeżeń
Nikogo nie interesuje nigdy to, co mówi reakcjonista. Ani wtedy, kiedy to mówi, bo wówczas wydaje się to absurdalne – ani po kilku latach, bo wówczas wydaje się to oczywiste.
Miranda to jest wypasiony komunikator, ale trzeba mieć chęć go skonfigurować na własną miarę. Jest do niego sporo wtyczek, ale mam wrażenie że tylko niewielka ich część jest rozwijana obecnie (pozostałe albo mają błędy, albo są niekompatybilne z nowymi wersjami Mirandy).deckard napisał/a:Tylko miranda! www.miranda-im.com
Co to jest: leży w trawie i nie dycha? Kadycha
CytatCzepiliście się tego Pidgina , przecież już pisałem że to wina serwerów GG , na innych komunikatorach było to samo .
| Pentax programA | Smena 8M | Pudełko po ciastkach | Zeiss Tessar 2.8 |
Nie chciany przez moją osobę , link do pewnego serwera "ze zdjęciami " czyli dla znajomych jestem zwykłym spamerem .CytatPod moim numer GG jest wyświetlany nie chciany link .
Co kto lubi, dotychczas wszystkie osoby którym polecałem Mirandę dały sobie z nią spokój. A to wtyczek się im nie chciało szukać, a to coś. Dlatego mówie, że trzeba to sobie umieć skonfigurowac, jak ktoś przechodzi z GG gdzie jest pierdyliard opcji zjadających 66,6% procesora i potem chce mieć podobnie w Mirce, to niestety - trzeba trochę posiedzieć i pościągac, pokonfigurować; czego większosci osób się nie chce.CytatNie wiem jaki problem z Mirandą ja mam skonfigurowaną z minimalna ilością wtyczek najpotrzebniejszych.
Hehe, no właśnie :P Ja mam Jabbera, mam Tlena, ale kontaktów na tych protokołach łącznie mam z 6.roket napisał/a:[edit] To GG to wielkie G , chyba czas na Jabbera czy Jogger , tylko z kim wtedy rozmawiać.
Desmond napisał/a:roket, zmień hasło w profilu. Przeskanuj komputer pod kątem wirusów - albo ktoś złamał hasło do konta, albo masz wirusa który skanuje pliki z hasłami i przesyla je do kogoś.
No tak, nie doczytałem że Linuxa używasz. Hasło zmieniłeś na koncie, czy w programie też? Zapewne tu i tu, ale lepiej się upewnić; spróbuj może zalogować się na konto z innego komputera z innej sieci. Może ktoś się tak bawi w sieci lokalnej (miałem administratorów co podmieniali reklamy które wyświetlało gg na reklamy swojej firmy).roket napisał/a:ale nie znam człowieka któremu by coś wykryło na Linuksie .
Prędzej skorzystam z Poczty Polskiej.CytatOstatecznie skontaktuj się z administracją GG
Masz uprzedzenia, pamiętaj że kto inny jest tam dyrektorem i dyktuje politykę firmy, kto inny pisze ten pożal się komunikator, a kto inny siedzi na helpdesku. Zresztą tak jak napisałem - "w ostateczności".roket napisał/a:Desmond,Prędzej skorzystam z Poczty Polskiej.CytatOstatecznie skontaktuj się z administracją GG
zrezygnuję z usług tego protokołu.Cytat"w ostateczności"