Pentax K10d +takie tam różne DA, FA, M i o takich tam różnych światełkach i ogniskowych
espresso napisał/a:jaki to ma sens? czy to nie tak jak z malucha robić F1?
nie ma mnie w internecie
Pentax K10d +takie tam różne DA, FA, M i o takich tam różnych światełkach i ogniskowych
k10d + kit + FA 70-200 f/4-5.6 PZ + MeSUPER + M 50f/1.7 + A 50 f/2 + fgz af-360 już sprawna :) + FA 50 f/1,4 w końcu jest MOJE :D
Najpierw Było M42 Potem K > F czyżby czas na EF ?
k10d + kit + FA 70-200 f/4-5.6 PZ + MeSUPER + M 50f/1.7 + A 50 f/2 + fgz af-360 już sprawna :) + FA 50 f/1,4 w końcu jest MOJE :D
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Najpierw Było M42 Potem K > F czyżby czas na EF ?
plwk napisał/a:Jeśli chcesz obrabiać zdjęcia to o laptopie nawet nie myśl. To co widać na monitorze jest tak zmienne, w zależności od kąta patrzenia, że szkoda czasu i nerwów.
nie ma mnie w internecie
To jest podstawowa zaleta notebooka przy pracy jesienią i zimą - podgrzewana klawiatura. (mam z natury zimne dłonie). Jak sobie jeszcze dodatkowo stopy na zasilaczu położę... (choć, cholera, dwie to ledwo, ledwo się mieszczą i jest niewygodnie, więc się na ogół grzeją na zmianę)negocjatorek napisał/a:to będzie gorąco nawet na obudowie...
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel