Michu napisał/a:TreflekElemelek
OKO, to była informacja do wszystkich geyów na tym forum: Tref nie ma małego ptaszka.tref napisał/a:ładne nawiązanie do... małego ptaszka
[hmm, zastanawiam się, czy sposób w jaki potrafię na tym forum śmiać się z siebie nie jest nazbyt odważny . Proponuję nie brać wszystkiego na serio... tylko część
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
napisałem przecież:Michu napisał/a:Tref nie ma małego ptaszka.
ale nie napisałem, którą część zatem domysły możecie snuć nadalCytatProponuję nie brać wszystkiego na serio... tylko część
ale to nie ja napisałem o jednotorowym myśleniu [wręcz przeciwnie] tylko zenza! Ja włsśnie uciekałem od prostej interpretacji tematu - patrz zdj nr2. [a to, że elemelek->ptaszek->kikutek->dzyndzelek przeinaczony został przez Ciebie na penisutka [ ], to nie moja wina. Ja pisałem o małej papudzeNikitttA napisał/a:Ps. I kto tu pieje o jednotorowym mysleniu
| Pentax Z-1p | MX | FA*24/2.0 | FA 77/1.8 Ltd |
| Pentax 645n | FishEye 30/3.5 | FA645 45-85/4.5 | FA645 80-160/4.5 | FA645 200/4 | Voigtländer 6x9 |
| Pentax 67 | 6x7SMC 55/3.5 | 67SMC 105/2.4 |
| Contax G1 | Contax G2 | Biogon T* 28/2.8 | Planar T* 45/2.0 |
| Provia 100F | Provia 400F | HP5+ | TriX | Delta 100 | Waidodayo!
Cytatgeyów
Cytatale nie napisałem, którą część
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
a gdzie gniazdko? [i nie piszcie, że w ogłoszeniu matrymonialnym ]bEEf napisał/a:która część trefowego ptaszka jest na serio, a która dla jaj?
| Pentax Z-1p | MX | FA*24/2.0 | FA 77/1.8 Ltd |
| Pentax 645n | FishEye 30/3.5 | FA645 45-85/4.5 | FA645 80-160/4.5 | FA645 200/4 | Voigtländer 6x9 |
| Pentax 67 | 6x7SMC 55/3.5 | 67SMC 105/2.4 |
| Contax G1 | Contax G2 | Biogon T* 28/2.8 | Planar T* 45/2.0 |
| Provia 100F | Provia 400F | HP5+ | TriX | Delta 100 | Waidodayo!
tref napisał/a:NikitttA napisał/a:
Ps. I kto tu pieje o jednotorowym mysleniu
ale to nie ja napisałem o jednotorowym myśleniu [wręcz przeciwnie] tylko zenza! Ja włsśnie uciekałem od prostej interpretacji tematu - patrz zdj nr2. [a to, że elemelek->ptaszek->kikutek->dzyndzelek przeinaczony został przez Ciebie na penisutka [ ], to nie moja wina. Ja pisałem o małej papudze
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
CytatOKO, to była informacja do wszystkich geyów na tym forum: Tref nie ma małego ptaszka.
Jeśli pociągają Cię faceci, no to chyba jesteś gejem. Proste.mygosia napisał/a:A dlaczego dla gejów? Może mnie to też interesuje?
Jarek Dabrowski napisał/a:Jeśli pociągają Cię faceci, no to chyba jesteś gejem.
Nie ma sprawy. Lesbijki i geje powinny się wspierać.mygosia napisał/a:Jarek Dabrowski napisał/a:Jeśli pociągają Cię faceci, no to chyba jesteś gejem.
Dzięki za oświecenie. Teraz już wszystko jasne!
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Ż jest P... p.
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF