Pozdrowienia
Sylwek
ME Super black, M 28/2.8, M 50/1.4, M 50/4 macro, M 75-150/4
A
Minolta Hi-matic F
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
sylwiusz napisał/a:Logo bedzie złożone z nazw obu firm, czyli wkrótce na aparatach i obiektywach pojawi się napis "Hoya Pentax"
pozdrawiam,
dzerrry
pozdrawiam,
dzerrry
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
alkos napisał/a:Szkoda, ze akurat zycie zmusza do zerwania z fotografią...
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:
Kurcze, jednak dziwne, jak to wszystko się sklada. U mnie wprost przeciwnie, a jutrzenka zmian byl kurier, ktory dzisiaj rano mnie odwiedzil....
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
K10D | MZ-5n | MZ-M
K-1, K-3, MZ-3, ME Super, IRIX 11/4, D-FA 21/2.4 Ltd, FA31/1.8 Ltd, FA50/1.4, FA77/1.8 Ltd, FA80-320...
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
bEEf napisał/a:Akurat dobrze się składa, bo - niestety, na paprochu na matówce moje problemy się nie skończyły (tu opis moich zmagań). Żeby uspokoić skołatane nerwy zapaliłem sobie cygaro - zawsze tak robię, to mi pomaga. Nieszczęśliwie obok leżała "na pleckach" kasetka bez obiektywu - domyślacie się, co się stało... Pomny niewesołych doświadczeń z gruchą postanowiłem wyciągnąć popiół z komory odkurzaczem - to nie był dobry pomysł, pół godziny szukałem listków migawki w worku na śmieci Nic to, myślę sobie, zadzwonię do milo, to poskłada. Niestety... Oglądałem pod światło rozmiar zniszczeń, gdy na kolana wskoczył mi kot - o nie! - myślę - niegdy więcej kocich włosów na matrycy! Odganiając kota, łokciem strąciłem aparat - tak teraz myślę, że to chyba wtedy poszło lustro i wyświetlacz LCD. Bo chyba nie wtedy, gdy przechodząca obok żona przestraszyła się moich wrzasków i rozlała niesioną przez siebie kawę. Hm... myślałem, że plastik obudowy wytrzymuje większe temperatury. Otóż - siuprajz - nie.
Tak... Dziwny, pechowy dzień...
Cambo
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
matb napisał/a:milo, całą zabawę popsułeś
pozdrawiam,
dzerrry
Pozdrowienia
Sylwek
ME Super black, M 28/2.8, M 50/1.4, M 50/4 macro, M 75-150/4
A
Minolta Hi-matic F
Cambo
milo napisał/a:Ale fajne logo mamy :)
pozdrawiam,
dzerrry
milo napisał/a:Ale fajne logo mamy :)
mygosia napisał/a:milo napisał/a:Ale fajne logo mamy :)
Mi się nie podoba
Ż jest P... p.