alkos napisał/a:Polskich [...] powiekszalnikow.
"Living is easy with eyes closed"
Aaa, to tak jak z każdym urządzeniem Kolego. Jak się śrubka poluzuje, to trzeba ją dokręcić, a nie czekać aż odpadną wszystkie. Jak nie obciążysz porządnie, to każdy mniejszy od Magnifaksa drga i chybocze W sumie nawet miło wspominam ruskiego UPA w walizce, bo przerobiłem go tak, że miał zamontowanego Janpola i kolor pierwszy robiłem na nim. Naprawdę się dało, a fajny był bo po złożeniu w walizce pod łożkiem leżał. Moim zdaniem na początek każdy będzie dobry (no prawie każdy) A jak sie nauczy ktoś z tego korzystać, to wtedy będzie wiedział co mu potrzeba i nie będzie sie pytał :jaki ?alkos napisał/a:Pokaz mi taki co sie nie rozjezdzal, chybotal, przepuszczal swiatla albo obnizal po miesiacu uzywania...
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
Dada napisał/a:Wiesz co lubię Cię, ale jeszcze na świecie Cię nie było jak zaczynałem się bawić w robienie zdjęć pod powiększalnikiem
Dada napisał/a:Dało sie naprawde zdjęcia zrobić, czasem lepsze niz dzisiaj.
Dada napisał/a:Aaa, to tak jak z każdym urządzeniem Kolego
Dada napisał/a:Wiesz, do nauki fotografii też 1D, 5D, albo D3 się nadaje, bo solidny jest na pewno i zdjęcia robi niezłe
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
alkos napisał/a:Wystarczy podstawowy Durst, Opemus...
"Living is easy with eyes closed"
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
pozdrawiam,
dzerrry
modern art = i could do that + yes, but you didn't