K10D tamron 18-250 zenitar 16/2,8 smc 50/1,4 metz44mz-2 FA50/1,4 velbon mini raynox
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
PiotrR napisał/a:Kwestia jest tego rodzaju, czy zgadzamy się ze stwierdzeniem, że lepiej wypuścić dziesięciu zbrodniarzy niż powiesić jednego niewinnego człowieka, czy też nie. A może ze stwierdzeniem wręcz przeciwnym?
K 1 II, KP i od 8 do 300
ME-S, ME-F, Mz-5n, Z-1p
Kiwak napisał/a:wybór takiego prokuratora niestety jest taki:
Kiwak napisał/a:Po prostu rola takiego prokuratora, nie jest łatwa
PiotrR napisał/a:Kwestia jest tego rodzaju, czy zgadzamy się ze stwierdzeniem, że lepiej wypuścić dziesięciu zbrodniarzy(...)
nie ma mnie w internecie
K10D tamron 18-250 zenitar 16/2,8 smc 50/1,4 metz44mz-2 FA50/1,4 velbon mini raynox
Kiwak napisał/a:A z drugiej strony: dlaczego facet, który parę lat temu również po pijanemu potrącił i połamał pieszego tylko stracił prawo jazdy?
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
nie ma mnie w internecie
tatsuo_ki napisał/a:ze ludzkosc to nic, za czym trzebaby plakac...
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
tatsuo_ki napisał/a:chociaz nadal uwazam, ze ludzkosc to nic, za czym trzebaby plakac...
Pentax, zasadniczo.
nie ma mnie w internecie
Oops, sorry, nie dosłuchałem, bo czytałem tatsuo_kiplwk napisał/a:Kiwak napisał/a:
A z drugiej strony: dlaczego facet, który parę lat temu również po pijanemu potrącił i połamał pieszego tylko stracił prawo jazdy?
Za tamten wypadek trafił do więzienia z którego wyszedł 3 dni przed tym wypadkiem.
Ależ wiem o tym. Budzą one jednak emocje: Ciebie zapieniło, jedno, mnie otrzącha na myśl o drugim....tatsuo_ki napisał/a:Kiwak, to sa zupelnie inne przypadki
i właśnie o to mi chodzi. Ja choleryk jestem jak cholera, ale jak już zaczynam pisać, to mi przechodzi nieco; jak to choleryk - strome zbocza krzywych emocji Ręce będą się trzęsły od tej walki z wiatrakami.tatsuo_ki napisał/a:juz troche ochlanalem, juz sie we mnie az tak nie gotuje