I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Najpierw Było M42 Potem K > F czyżby czas na EF ?
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Limit dość spartański, moim zdaniem średnio realny. Można założyć, że tyle możecie wydać, ale dodatkowo mieć zabezpieczenie w postaci takiej samej kwoty - i sądzę, że to zabezpieczenie by zeszło przynajmniej w połowie. Coś trzeba jeść i pić, spać też trzeba (spanie/namiot przy drodze jest średnim pomysłem). Noc na kempingu kosztuje w okolicach 10 euro z tego co pamiętam, dziennie trzeba liczyć z 5 euro na życie.TomaSzSz napisał/a:Chcielibyśmy zmieścić się w 500 zł w obie strony. Ma być JAK NAJTANIEJ.
Dlaczego? Może przez chwilę żal pieniędzy, ale można odpocząć i dojechać na miejsce o jakiejś ludzkiej, ustalonej porze.opiszon napisał/a:nie ma co wybierać półśrodków, i jechać część trasy pociągiem
Sercu bliski Beskid Niski.
www.beskid-niski.pl
Kompendium wiedzy o Beskidzie Niskim,
górach, ludziach, historii i architekturze.
fotonami kreśle swój świat...
Załamanie... chyba nie mam talentu.
j+ napisał/a:Coś trzeba jeść i pić, spać też trzeba (spanie/namiot przy drodze jest średnim pomysłem).
K100D + FA 35/2 | Super A + SMC-A 50/1.7
Kiedy się już nie chce/może szukać kempingu, to daje. Co nie znaczy, że jest dobrym pomysłemgorky napisał/a:Natomiast akurat spanie przy drodze zazwyczaj daje rade.
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
j+ napisał/a:Znajomi mieli wypadek samochodowy zaraz nieopodal ich drzewka oliwnego, które wybrali za nocną bazę, ja prawie zerwałem szklaną butelką rzuconą z auta.
K100D + FA 35/2 | Super A + SMC-A 50/1.7
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - malutki dron
No to wystrzałowo!plwk napisał/a:Rano okazało się, że są na poligonie podczas odbywających się akurat ćwiczeń
Canon zły oraz K-7, MZ-30, SF7, ME, Spotmatic, Tessar 50/2.8, Kijew 60
TomaSzSz napisał/a:Wiesz gdzie można sprawdzić ceny Biletów PKP
K10D, K20D, D-BG2, Kit, Tamron 90/2.8 Macro, Tamron 28-75/2.8, Tamron 70-300/4-5.6, DA 12-24/4, Fiszaj Samyang, FGZ 540.
To właśnie jest najlepsze w takich wyjazdach, że jest co wspominaćCytatPrzed laty moi ciotka i wujek rozbili w Grecji obozowisko kawałek od szosy. Rano okazało się, że są na poligonie podczas odbywających się akurat ćwiczeń.