I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Najpierw Było M42 Potem K > F czyżby czas na EF ?
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Limit dość spartański, moim zdaniem średnio realny. Można założyć, że tyle możecie wydać, ale dodatkowo mieć zabezpieczenie w postaci takiej samej kwoty - i sądzę, że to zabezpieczenie by zeszło przynajmniej w połowie. Coś trzeba jeść i pić, spać też trzeba (spanie/namiot przy drodze jest średnim pomysłem). Noc na kempingu kosztuje w okolicach 10 euro z tego co pamiętam, dziennie trzeba liczyć z 5 euro na życie.TomaSzSz napisał/a:Chcielibyśmy zmieścić się w 500 zł w obie strony. Ma być JAK NAJTANIEJ.
Dlaczego? Może przez chwilę żal pieniędzy, ale można odpocząć i dojechać na miejsce o jakiejś ludzkiej, ustalonej porze.opiszon napisał/a:nie ma co wybierać półśrodków, i jechać część trasy pociągiem
Sercu bliski Beskid Niski.
www.beskid-niski.pl
Kompendium wiedzy o Beskidzie Niskim,
górach, ludziach, historii i architekturze.
fotonami kreśle swój świat...
Załamanie... chyba nie mam talentu.
j+ napisał/a:Coś trzeba jeść i pić, spać też trzeba (spanie/namiot przy drodze jest średnim pomysłem).
K100D + FA 35/2 | Super A + SMC-A 50/1.7
Kiedy się już nie chce/może szukać kempingu, to daje. Co nie znaczy, że jest dobrym pomysłem Znajomi mieli wypadek samochodowy zaraz nieopodal ich drzewka oliwnego, które wybrali za nocną bazę, ja prawie zerwałem szklaną butelką rzuconą z auta. Czasem nieco straszno i nieciekawie może być.gorky napisał/a:Natomiast akurat spanie przy drodze zazwyczaj daje rade.
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
j+ napisał/a:Znajomi mieli wypadek samochodowy zaraz nieopodal ich drzewka oliwnego, które wybrali za nocną bazę, ja prawie zerwałem szklaną butelką rzuconą z auta.
K100D + FA 35/2 | Super A + SMC-A 50/1.7
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
No to wystrzałowo!plwk napisał/a:Rano okazało się, że są na poligonie podczas odbywających się akurat ćwiczeń
Canon zły oraz K-7, MZ-30, SF7, ME, Spotmatic, Tessar 50/2.8, Kijew 60
TomaSzSz napisał/a:Wiesz gdzie można sprawdzić ceny Biletów PKP
K10D, K20D, D-BG2, Kit, Tamron 90/2.8 Macro, Tamron 28-75/2.8, Tamron 70-300/4-5.6, DA 12-24/4, Fiszaj Samyang, FGZ 540.
To właśnie jest najlepsze w takich wyjazdach, że jest co wspominaćCytatPrzed laty moi ciotka i wujek rozbili w Grecji obozowisko kawałek od szosy. Rano okazało się, że są na poligonie podczas odbywających się akurat ćwiczeń.