matth napisał/a:m mieścił niespełna 8L
matth napisał/a:pewnie, że nawet z 4-5L łykną.
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
E to jakieś słabeusze były , po moim odblokowaniu to 7l brały ,ale asfalt zrywało.Cytatjak zaczniesz się nimi ścigać to pewnie, że nawet z 4-5L łykną. Jak jeździłem sam to nieodblokowany zamykał się w 2,5L, a po odblokowaniu czasami przekroczył 3.
CytatKurcze - tak szczerze mowiac, to marzy mi sie motór....
Niespotykanie Spokojny Człowiek + K10 z 35mm F2.4 AL . Sherpa 600R . SMC DA 55-300 , smc 50 A 1.7 , raynox 250
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
Moja XJ -550 wciągała ponad 11l , a znowu Kawsaki LTD 750 tylko 7literków , no ale ja jestem niespotykanie spokojny czł wiek.matth napisał/a:roket, chyba rozwiercałeś dysze w gaźniku 7L to pali kumpla Sprint ST 955i, a pól litra więcej brała XJ900 - przy normalnej jeździe (bez przekraczania 200km/h w trasie)
Niespotykanie Spokojny Człowiek + K10 z 35mm F2.4 AL . Sherpa 600R . SMC DA 55-300 , smc 50 A 1.7 , raynox 250
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
...eksekjutiff.opiszon napisał/a:
jak na dwupasmówkę, to Suzuki Burgman
Ostatnio zacząłem się zastanawiać i interesować. Trochę odstrasza fakt, że u nas cena jest z reguły na poziomie prawa jazdy kategorii B, czyli drooogo. No i fakt, że ma się już B pomaga tylko w zachowaniu na drodze. A kupiłbym sobie jakiegoś starego pyrtka i jeździł na uczelnię...mygosia napisał/a:Kurcze - tak szczerze mowiac, to marzy mi sie motór....
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
mygosia napisał/a:A tak z zupelnie innej beczki - sa motory na ON?
mygosia napisał/a:Kurcze - tak szczerze mowiac, to marzy mi sie motór....
Pozdrawiam
Arti
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
Pozdrawiam
Arti
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
matth napisał/a:. Fuuuuj.
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
mygosia napisał/a:Wiesz... mnie naciaga przy oparach benzyny, a olej moglabym wachac godzinami
Pozdrawiam
Arti
K200D, DA 18-55 II, DA 40/2.8 Limited, FAJ 75-300, Soligor 30DA
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
kopajt napisał/a:konstrukcja jest pancerna, zaawansowanie mechaniczne - okres prawie jurajski ;)
plwk napisał/a:wykosztujesz się na ciuchy.