Nie boisz się, że ten softbox spłonie z powodu temperatury wydzielanej z tych żarówek ?pawelek-79 napisał/a:też można zestawić sobie amatorskie oświetlenie z softboksa i np. oprawki do żarówek błyskowych?
Mam na oku potrójną oprawkę, do której chcę włożyć lampy halogenowe na gwint E27, aby mieć źródło światła ciągłego.
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
argawen napisał/a:Nie boisz się, że ten softbox spłonie z powodu temperatury
argawen napisał/a:Druga sprawa, jak chcesz zainstalować te oprawki do sofboksa ?
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - malutki dron
pozdrawiam,
Darek
argawen napisał/a:Pamietaj tylko, że to mało światła daje.
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - malutki dron
plwk napisał/a:szału nie ma.
Prawie każdy softbox to ma.DarekK napisał/a:Miały z boku odpinaną płaszczyznę dla lepszego chłodzenia.
To jest adapter do lamp CY100MR( taka mała lampka studyjna).DarekK napisał/a:Jeżeli jesteś w stanie zamocować taki adapter:
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
pawelek-79 napisał/a:statyw, głowica z 2-3 gwintami E27, przy czym w 2 gwintach żarówka błyskowa GN ok. 30, a w 3 gwincie ta żarówka, jak pilot.
plwk napisał/a:Mimo, że energooszczędne to na dłuższą metę i tak nieźle podgrzewają.
Pozdrawiam
Arti
Blenda twoim przyjacielem. Lub inne ustrojstwo odbijające światło.pawelek-79 napisał/a:Tylko, że wtedy pozostaję z jednym źródłem światła
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
argawen napisał/a:Blenda twoim przyjacielem.