pozdrawiam,
dzerrry
pozdrawiam,
dzerrry
Raven napisał/a:To udowadnia kilka rzeczy:
Raven napisał/a:2) że NAZWISKO autora czasami wystarczy, aby uznać zdjęcie za dobre,
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
Tez jestem ciekawy, ale mam swiadomosc, ze znowu sie zaczniealkos napisał/a:W którym momencie?
pozdrawiam,
dzerrry
Pentax LX
Canon 1Ds Mark III + Canon 5D Mark III
Zenitar 16/2.8 | Irix 15/2.4 | Sigma ART 20/1.4 | Canon 24/1.4L II
Sigma ART 50/1.4 | Canon 85/1.2L | Canon 135/2L | Canon 400/2.8L
Idea artykulu to satyra na internetowa krytyke zdjec. Poszukaj pierwszej czesci.Raven napisał/a:Alkos, a jaka jest idea tego artykułu, bo może coś przeoczyłem?
pozdrawiam,
dzerrry
pozdrawiam,
dzerrry
To sa przeciez jedne z najlepszych zdjec w ogole, jesli w ogole mozna fotografie tak wartosciowac. Jesli nie, to przynajmniej jedne z wazniejszych w historii. Mysle, ze Mike kierowal sie wlasnie takim kluczem.Raven napisał/a:Zastanawiam się po prostu, czy autor dając takie zdjęcia dał je bo są dobre
pozdrawiam,
dzerrry
no właśnie, niektóre z tych zdjęć są właśnie ważne, czyli nie chodzi w nich o technikę a o przekaz, a komentowane są właśnie pod względem techniki, dlatego uważam że nie do końca jest to trafiony żart.dzerry napisał/a:Jesli nie, to przynajmniej jedne z wazniejszych w historii.
Yashica Mat124, Canon 100d
ja też, pewnie gdybym znał historię fotografii to bym się zachwycał, ale jako laik (w temacie historii fotografii) to tak jakbym miał oceniać obrazy Malewicza albo kod źródłowy firewalla na FreeBSD.Raven napisał/a:Generalnie śliski grunt wyczuwam...
Eldred napisał/a:Chociaż uświadamia też jak ludzie wielką uwagę przywiązują do techniki, zamiast po prostu popatrzeć na zdjęcie.
Eldred napisał/a:pewnie gdybym znał historię fotografii to bym się zachwycał
Raven napisał/a:Capy choć akurat z D-day to nic nie wyszło dobrego, choć nie z jego winy. Chyba szybkość jego opublikowania dała wiele.
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again