Benek napisał/a:Primo - pierwsze zdjęcie zostało zrobione przy użyciu lampy. Dlaczego piszesz, że bez użycia lampy, skoro jej użyłeś?
Preacher napisał/a:Pierwsze z lampą z racji że przy sobie nie mam zdjęć tylko te które udało mi się odkopać gdzieś na pendrive`s ...
Preacher napisał/a:Mówiąc o saturacji nasyceniu itp, to otwierając surowego rawa oczy są takie same jak po obróbce, więc to nie wina opcji wymienionych przez ciebie. Dzięki za odpowiedź czekam na dalsze propozycje
Samsung GX-20+grip| Pentax MZ-7 | Pentax DA 16-45 f4 | Pentax FA 50 f1.4 | Sigma 70-300 f4-5.6 APO | Pentax AF 540 FGZ
http://pawelzqx.digart.pl/
Pawelzqx napisał/a:Ja tu nic złego nie widzę. Na pierwszym masz odbicie od lampy na drugim od nieba jak Jarek Dabrowski mówi. Poza tym wątpię, że puszka by Ci specjalnie rozpoznawała oczy i robiła tam hot pixele![]()
kilka puszek kilka słoików i jeden flakon
PF
Benek napisał/a:To tak jakbym wklejał zdjęcie zepsutego zęba, pisząc ""tak wygląda zdrowy ząb".
Preacher napisał/a:Dzięki Panowie za odpowiedzi bo już trochę zwątpiłem, przynajmniej będę spał spokojnie :)