Czyli błąd softu.gezeb napisał/a:Kuzyn Mygosi napisał/a:Problem z przejściami tonalnymi w zal. od CPU? - jak dla mnie "mission impossible" ... ale może cuda się zdarzają ;)
Cuda nie cuda , problemy były http://pentax.org.pl/view...5&highlight=amd ja w tamtym czasie też próbowałem AMD i odpuściłem , rok temu z ciekawości oglądałem kilka obrazków na MSI PR21 ( AtlonX2 ) nic się nie zmieniło :(
Możesz gdzieś dać plik do badań ... sprawdził bym to z ciekawości ... czy nadal tak jest czy już nie.gezeb napisał/a:Na Intelu ten sam pracował dobrze ( RT , showFoto , Lightzone ,PPL ) , próbowałem na kilku AMD plus grafika Nvidia i ATI , może miałem pecha , bo są użytkownicy którzy pracują na AMD i kłopotów nie zglaszają .
Na obrazkach wschód/zachód slońca nawet nie trzeba było zbytnio się wpatrywać by to zobaczyć .
Kiedyś opentany, teraz się kanonizuje
Kanunier 50D + 17-40/4 L + 70-200/4 L + 85/1.8 + 100/2.8 Macro + 430EX II
"Living is easy with eyes closed"
W takim razie nie mam jak tego sprawdzić.sołtys napisał/a:Kuzyn Mygosi, hallo! Mowa jest o "problemie" współpracy softu Adobe + AMD.
Kuzyn Mygosi napisał/a:skąd ja niby mam wiedzieć co to jest "ACR "
I ?mygosia napisał/a:Kuzyn Mygosi napisał/a:skąd ja niby mam wiedzieć co to jest "ACR "
Instrukcje wyszukiwarki masz w mojej stopce
... dzięki za "pomoc" ... swoją droga korzystałaś kiedyś z tej wyszukiwarki? ... wpisz ACR i popatrz na encyklopedyczne wynikimygosia napisał/a:I jak poszukasz, to bedziesz wiedzial co to jest ACR
Kuzyn Mygosi napisał/a:... swoją drogą ... HALLOOOO ... skąd ja niby mam wiedzieć co to jest "ACR "
"Living is easy with eyes closed"
O Photoshopie i artefaktach też nei pisałeś więc ...sołtys napisał/a:Kuzyn Mygosi napisał/a:... swoją drogą ... HALLOOOO ... skąd ja niby mam wiedzieć co to jest "ACR "
A gdzie ja pisałem o ACR? Hallo!
izbkp napisał/a:ba, pamiętam nawet procesory AMD wyprodukowane przez Intela
fotonami kreśle swój świat...
Załamanie... chyba nie mam talentu.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
K5-II, kit 18-135, Tamron 28-75/2.8, Metz 48 AF-1, Slik PRO330dx, Dell 2209WA, statywy, lampki, parasolki... W domu jest też: DA 55-300. Moje zdjęcia (kliknij w "www").
K5-II, kit 18-135, Tamron 28-75/2.8, Metz 48 AF-1, Slik PRO330dx, Dell 2209WA, statywy, lampki, parasolki... W domu jest też: DA 55-300. Moje zdjęcia (kliknij w "www").
Aha ... czyli jak się pisze że na AMD są problemy w jakimś programie to jest OK ... a jak się napisze że nie ma (że zostały wyeliminowane w tym programie) to jest się "LOVER"? - gratuluję tłoku myślenia x-Pizbkp napisał/a:Hehe, po prostu zmień nicka na AMD Lover i już ;)