Miałem oba na kartridzach.dzerry napisał/a:Pamietacie Robbo i Misje?
Yashica Mat124, Canon 100d
He he, zupelnie o tym epizodzie zapomnialem. Mialem dokladnie to samo. Dwa razy wgralem i na tym sie skonczylogebi napisał/a:A z Avalonu kupiłem parę programów, między innymi Chaos Music Composer, bo podobała mi się muzyka z Lasermanii, Trix-a, ale nie udało mi się nic skomponować
pozdrawiam,
dzerrry
"Living is easy with eyes closed"
Ba! I oczywiscie kwartalne "wersje systemowe", gdzie nie trzeba bylo omijac tych beznadziejnych stron o Commodorzesołtys napisał/a:A "Bajtek" ktoś czytał
pozdrawiam,
dzerrry
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
"Living is easy with eyes closed"
K-m + AF200SA + podstawowe szkiełka + małe muzeum w szafie
"Panie, ja to jak kiedyś zdjęcie zrobiłem, to klisza pękła, i ch*j!"
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Eldred napisał/a:stawia się przede wszystkim na grafikę i inne chwyty marketingowe zamiast na rozbudowanie i fabułę
sołtys napisał/a:.. ale kiedyś to miało jakiś urok nawet jak się błędy pojawiały. Jakaś taka "otoczka" przy tym była n pograniczu magii Nie to co teraz
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
grałeś po 5 minut dziennie? Ja fallouta3 w 2 tygodnie ukończyłem (w 100%) a może i szybciej, a wcale mi się nie spieszyło.bEEf napisał/a:Fallouta przechodziłem pół roku, a i tak nie zwiedziłem chyba połowy lokacji! (mimo, że skończyłem główny wątek), a liczba misji pobocznych, które zaliczyłem, to tak na oko 20%.
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
Eldred napisał/a:grałeś po 5 minut dziennie? Ja fallouta3 w 2 tygodnie ukończyłem (w 100%) a może i szybciej, a wcale mi się nie spieszyło.
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
nie ma mnie w internecie