Kuzyn Mygosi napisał/a:ludzie to kochają być okłamywani
me super
W sumie prawda ...piters1986 napisał/a:Kuzyn Mygosi napisał/a:ludzie to kochają być okłamywani
czemu zaraz okłamywani, one takie pasmą przenosza tylko producent zapomniał dodać z jakim spadkiem efektywności
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
Ja osobiście jestem zwolennikiem 2.0 . Często jest tak że w 2.1-7.1 sub ląduje na podłodze pod biurkiem i nawet jeśli było liniowo w fabryce gdzie wszystko stało podczas pomiarów obok siebie, to w domu jest dziura na średnicy lub buczenie na basie ... albo to i to itd.matth napisał/a:No dobra.. myślę co sobie pod choinkę kupić i w sumie rozważam 2.0 i 2.1
Nie mam doświadczeń z 2.1, zawsze słuchałem muzyki w stereo.. Rozważam Geniusa 3000A/2000X z 2.0, a z drugiej strony barykady stoi Modecom MC-2150 z 2.1. Cenowo stoją podobnie. Jakościowo pewnie też, ale co z dźwiękiem? Na korzyść 2.1 przemawia ilość miejsca, którym dysponuję. Satelitki są spore, ale nie tak duże jak w 2.0. Oba zestawy w pudłach z MDF'u. Muzyki słucham różnej. Choć techna i wszelakiej muzyki klubowej nikt u mnie nie znajdzie. Raczej rock, pop, jazz. Nie słucham też jakoś strasznie głośno, lubię czystą górę, ale czasami i solidny bas się przyda. Co byście powiedzieli? Obie propozycje na różnych forach zbierają bardzo pozytywne oponie, ale bezpośredniego porównania nie znajdę..
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
Pentax K-5II | Sigmy 17-50 mm f/2.8 i 50-150 mm f/2.8 | AF FGZ 540 | grip i inne drobiazgi
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
Gunner napisał/a:czy do moich nieaudiofilskich celow wystraczy Realtek ALC883
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Yashica Mat124, Canon 100d
Na papierze to może i ma, ale przy odsłuchu będzie gorzej. Tanie układy zintegrowane pierdzą nie grają.plwk napisał/a:To ma parametry mniej więcej na poziomie SB Live.