hehe .... NIE!Crow napisał/a:Co!? Że niby mój sprzęt to brzydal?
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
Pentax, zasadniczo.
Crow napisał/a:Zadowolony? Jestem zachwycony!
♫ ♪ ♪ ♫ ♪ ♪ ♫ ♫ ♪ ♪ ♫ ♪ ♪ ♫
A coś więcej.matb napisał/a:To żeby nie tworzyć kolejnego audiofilowatego wątku zapytam tutaj.
Ma ktoś jakieś dobre doświadczenia z płyta antywibracyjną? W jaką warto zainwestować?
Niespotykanie Spokojny Człowiek + K10 z 35mm F2.4 AL . Sherpa 600R . SMC DA 55-300 , smc 50 A 1.7 , raynox 250
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
Niespotykanie Spokojny Człowiek + K10 z 35mm F2.4 AL . Sherpa 600R . SMC DA 55-300 , smc 50 A 1.7 , raynox 250
K200d. Już nie mam czasu się uczyć.
Ogranicz się do samego 765 ;] (popatrz na wagę). Modele 465,565 to low-end z małym zasilaczem.Viator napisał/a:
Myślałem wstępnie o ampli yamahy - Yamaha RX V 765 lub niższy Yamaha RX V 565 Yamaha RX V 465.
765 najdroższy, 565 wygląda ok ale 765 ma dobre przetworniki, jeśli dobrze wyczytałem.
465 jest 5.1, ale jest dużo tańszy. Czy warto dopłacić do 765? Bo do 565, jeśli od 465 różnie się tylko 5.1/7.1 to bym chyba dopłacił.
Kuzyn Mygosi napisał/a:wolałbym jakieś wharfedale diamond itp.).
A to jest ciekwe - musi, czyli dziure w podłodze masz?Viator napisał/a:- przednie głośniki muszą stać na ziemi - ze względów lokalowych prawy przedni musi być zamocowany na ścianie.
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
Się źlę wyraziłem się :) Musi, znaczy nie może stać na podłodze, bo biurko pod nim będzie. W ostateczności może stać na biurku, ale wolałbym na ścianie.Gwiazdor napisał/a:A to jest ciekwe - musi, czyli dziure w podłodze masz?
To zdecydowanie zła lokalizacja dla głośnika. Ale skoro mus, to mus.Viator napisał/a:nie może stać na podłodze, bo biurko pod nim będzie.
No mam jeszcze opcje zrezygnować z nagłośnienia :). I tak cudów się nie spodziewam. Aha, i głośniki nie będą słuchane podczas siedzenia przy biurku :).Gwiazdor napisał/a:Ale skoro mus, to mus.
K100D + krótki kit + APO 70-300 + Metz 48
Contax 139Q + parę MLek
Zdecydowanie nie będziesz. Tak, mówimy o zestawach głośnikowych, albo głośnikach w obudowie (jeśli jest jeden).anduril napisał/a:Będę upierdliwy jeśli wspomnę, że to nie są kolumny, a zestawy? ;)