"Living is easy with eyes closed"
quasi napisał/a:Niby korzystasz z Ery, czy Netii, a 3 dni masz do tyłu z powodu opieszałości TP /i oby 3 dni/.
Zadowala Cię - takie rozwiązanie?
Pentax, zasadniczo.
Pentax, zasadniczo.
quasi napisał/a:Co Cię skłoniło do wyboru innego operatora - cena, czy usterki linii/internetu?
quasi napisał/a:sołtys, czy teraz troszkę jaśniej napisałem?
sołtys napisał/a:Miałem niezależną radiówkę .. jednakże obecnie oferują 512Kbit/sek za 90zł to w dzisiejszych czasach ciutke za dużo
sołtys napisał/a:Z tym psioczeniem na TPSA i neostradę też różnie bywa. Jedni nie narzekają. Inni psioczą
sołtys napisał/a:Inny znajomy przesiadł się na Netie (na tej samej centralce) i też nie narzeka
sołtys napisał/a:Miałem niezależną radiówkę ..
Pentax, zasadniczo.
quasi napisał/a:Usług nie przeniesiesz. Niestety , brak podpisanych umów międzyoperatorskich z małymi i lokalnymi providerami
sołtys napisał/a:Nie chcę przenieść internetu radiowego tylko go zlikwidować a tylko przenieść abonament z TPSA na Netię jednocześnie zakładając internet w Netii.
Pentax, zasadniczo.
sołtys napisał/a:tylko jak rozdzielić sygnał na dwa kompy
sołtys napisał/a:bo ja się nie pytam czy można przenieść (bo wiem, że można)
Pentax, zasadniczo.
quasi napisał/a:A skąd płynie ta wiedza?
Sprzęt nie jest ważny. Ważne są zdjęcia.
Ze swoich nigdy nie jestem zadowolony.
dickkett napisał/a:po złożeniu wniosku do Netii, na jej wniosek, TP uruchamia standardową procedurę czyli wydaje opinię o możliwości podłączenia netu.
Pentax, zasadniczo.
quasi napisał/a:staram się uświadomić problemy, które wynikają z tak podpisanych umów
CytatDopóki Netia nie dostanie takiej opinii (czy jak ją tam nazywa), dopóty nie przyśle Ci umowy do podpisu.
Sprzęt nie jest ważny. Ważne są zdjęcia.
Ze swoich nigdy nie jestem zadowolony.
CytatA jak myślisz, na jakiej podstawie TP wydaje tę opinię?
Pentax, zasadniczo.
Ż jest P... p.
Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/
K10d, DA 18-55; DA 50-200; M 50 1:1,7; Helios 44M-4 2/58. Velbon Sherpa 600R/F
Ile Ci wyśmigowywuje i na jakim łączu?sołtys napisał/a:
Dziś na próbę podłączyłem router do karty sieciowej i go skonfigurowałem. Po ponownym uruchomieniu komputera okazało się, że internet śmiga jak mały samochodzik