Korba napisał/a:Tok'Ra napisał/a:widzialem autentycznego Japonczyka z dwoma lustrzankami na szyi uwieszonymi jak psy, bo to jakies ciezkie Canony z gripami byly (...)
I to wydaje mi się jest slusznym rozwiazaniem - nie zmiana, ale dokupienie![]()
Bardzo słusznie, ale w takim razie poproszę tę opcję z tragarzem.
| Samsung GX-1S | Nikon D300 | mała szklarnia | statyw GoldPhoto YH-324 | Kata 3N1-30
mygosia napisał/a:Tok'Ra, mówisz z własnego doświadczenia?
![]()
| Samsung GX-1S | Nikon D300 | mała szklarnia | statyw GoldPhoto YH-324 | Kata 3N1-30
Nie odpowiadam na pytania techniczne na PW i w tematach
Brać się do roboty. Jest tutaj jeden taki, co czeka na Bóg wie co - i chwatit'dagio napisał/a:czy czekać na niewiadomo
co czy brać się do roboty :)
Jarek Dabrowski napisał/a:Ja bym brał kasetkę.
Nie bałdzo. Do kasetki pasuje elektroniczny wężyk z wtyczką mini-jack 2.5mm. Taki sam pasuje do niektórych cyfrowych Canonów.dagio napisał/a:mam węzyk spustowy do analoga.. on by pasowal do k100d?
W połączeniu z samowyzwalaczem 2s.dagio napisał/a:czy mozna blokowac lustro?
dagio napisał/a:gorny LCD nie jest podswietlany, ale czy na LCD mozna zobaczyc parametry aparatu?
Cytat3. gorny LCD nie jest podswietlany, ale czy na LCD mozna zobaczyc parametry aparatu? (moze przycisk INFO ma cos do gadania?)
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
awakqwq napisał/a:Cytat3. gorny LCD nie jest podswietlany, ale czy na LCD mozna zobaczyc parametry aparatu? (moze przycisk INFO ma cos do gadania?)
Tak po wciśnięcki przycisku INFO na tylnum LCD (Tylny kolorowr, górny monochromatyczny) wyświetla się komplet informacji, coś jak w a100.
Jarek Dabrowski napisał/a:Polecam lekturę:
w lengłydżu: http://www.dpreview.com/reviews/pentaxk100d/
po polsku: http://www.fotopolis.pl/index.php?n=5486
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
jagodzinski-marcin.pl
mutant-city.blogspot.com
awakqwq napisał/a:"Interpolacja" to chyba Twój fetysz, nie rozumiem tylko roztrząsania problemu. Jeśli APS C to dla Ciebie za mało zawsze jest Canon 5D - manualne szkła podepniesz. Tak z ciekawości, Alek z jakiej odległości oglądasz wydruki powiedzmy formatu A4?
PZ1, KX i kupa szkieł
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
o lala, rzeczywiście fetyszAlek napisał/a:25 do 30cm nax nieraz, lubie ogladac szczegoly na zdjeciu, czasem przez lupe tez.
K-5, DA 12-24/4, FA 31/1.8 Ltd, FA 50/1.4, FA 77/1.8 Ltd, Metz 48, takie tam różne ...
A może po prostu słaby wzrok masz?Alek napisał/a:25 do 30cm nax nieraz, lubie ogladac szczegoly na zdjeciu, czasem przez lupe tez.
argawen napisał/a:Alek, Dziwię się tobie, że nie robisz średnim formatem. Wtedy byś miał pole do popisu.
Jarek Dabrowski napisał/a:A może po prostu słaby wzrok masz?Alek napisał/a:25 do 30cm nax nieraz, lubie ogladac szczegoly na zdjeciu, czasem przez lupe tez.
PZ1, KX i kupa szkieł
Jarek Dabrowski napisał/a:A może po prostu słaby wzrok masz?
Pozdrowienia
Sylwek
ME Super black, M 28/2.8, M 50/1.4, M 50/4 macro, M 75-150/4
A
Minolta Hi-matic F
Cholera, zapomniałem.sylwiusz napisał/a:Jarku, syf