Pentax 645, MX, MZ5, Z1p, Ds, K-1, K-01, 750z, Q
argawen napisał/a:Chyba jednak mało wiesz o zarobkach w niektórych przedsiębiorstwach. Oczywiście tych prywatnych.
GX-10 i troszke starocia
p_ttl napisał/a:Przykre, że tak się traktuje klienta, który zostawia w sklepie 3000 zł ....
Pentax LX
Canon 1Ds Mark III + Canon 5D Mark III
Zenitar 16/2.8 | Irix 15/2.4 | Sigma ART 20/1.4 | Canon 24/1.4L II
Sigma ART 50/1.4 | Canon 85/1.2L | Canon 135/2L | Canon 400/2.8L
Raven napisał/a:Poza tym pracownik to zarówno sprzątaczka jak i dyrektor. Zgadnij kto z nich winduje średnią?
K5-II, kit 18-135, Tamron 28-75/2.8, Metz 48 AF-1, Slik PRO330dx, Dell 2209WA, statywy, lampki, parasolki... W domu jest też: DA 55-300. Moje zdjęcia (kliknij w "www").
perl napisał/a:rotfl.
I jeszcze taka dyskusja z tego
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
tatsuo_ki napisał/a:co na weekend jeżdżą do Aspen
Nie mówiąc już o tym, że trzeba niezłym hardcorem być, żeby dla fanaberii co weekend latać kilkanaście godzin przez ocean w jedną i w drugą stronę, przeżywać jetlagi i te sprawy... Jakby nie można było do jakiegoś fajnego szwajcarskiego kurortu się kopsnąć.matb napisał/a:W którym przedsiębiorstwie w Polsce płaci się zatrudnionym pracownikom tak, żeby co weekend jeździli do Aspen?
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
izbkp napisał/a:Czyli krótko: Twoim zdaniem opisana w tym wątku awaria przesłony po 2 miesiącach użytkowania obiektywu spełnia oba warunki (które FK podaje na SWOJEJ stronie),
izbkp napisał/a:
2) niezgodność ta istniała w chwili wydania towaru.
Apollyon napisał/a:zmieniłem system, więc poprosiłem o inne mocowanie
Pentax LX
matb napisał/a:W którym przedsiębiorstwie w Polsce płaci się zatrudnionym pracownikom tak, żeby co weekend jeździli do Aspen?
K5-II, kit 18-135, Tamron 28-75/2.8, Metz 48 AF-1, Slik PRO330dx, Dell 2209WA, statywy, lampki, parasolki... W domu jest też: DA 55-300. Moje zdjęcia (kliknij w "www").
a Twoim zdaniem Apollyon nie jest traktowany przez Czesia poważnie?Raven napisał/a:Ciebie to śmieszy innych nie. Dla jednych 3k to mało, dla innych dużo. Wszystko rozbija się o to, że nie ważne czy to 3k czy 3pln, klient powinien być traktowany poważnie
Pentax LX
perl napisał/a:co było mu jeszcze bardziej na rękę, bo zażądał obiektywu z innym bagnetem, a odmowę sklepu mógł z kolei zareklamować na wszystkich polskich forach fotograficznych jako kolejny argument jaki to ten sklep zły i niedobry jest
GX-10 i troszke starocia
Samp napisał/a:Nie piszę, że 3000PLN to pikuś.
3000PLN to mniej niż średnie miesięczne wynagrodzenie w ostatnim kwartale w sektorze przedsiębiorstw. 3000PLN cena np. przeciętnej lodówki oraz pralki. 3000PLN to cena dwunastoletniego Daewoo Nexia. To są realia.
Chodzi mi tylko o to, by pomyśleć nad tym – co się pisze. Jakiego "traktowania" chcecie się spodziewać? Jakoś was szczególnie traktują, gdy kupujecie taką lodówkę i pralkę w Saturnie, czy rzeczone Daewoo Nexia?
Znajcie miarę...
kierdel napisał/a:Nie chodzi o to czy byl grzeczny czy opryskliwy, chodzi o to ze nie wyslal obiektywu, chociaz mial wyslac nowy.
Robert napisał/a:Jak idę kupić chleb za 4.50 to pani pyta mnie, który chcę i pomaga wybrać najlepszy. Używa nawet męczących słów typu "dzień dobry, proszę, dziękuję" itd..
izbkp napisał/a:O! to ciekawe bo ja przeczytałem, że wysłał go do naprawy gwarancyjnej a serwis ma obsuwę a nie, że obiecał wysłać nowy ;)
Cześ napisał/a:5. Ze swojej strony zaproponowałem wysyłkę nowego obiektywu bez czekania na rozpatrzenie reklamacji. Niestety, nie wywiązałem się z tej obietnicy w podanym czasie. Niestety grudniowa sprzedaż troche przerosła moje możliwości logistyczne. To oczywiście żadne usprawiedliwienie i, niestety, poważny minus dla mnie.
GX-10 i troszke starocia
Yashica Mat124, Canon 100d
izbkp napisał/a:
A co mówi kiedy z połówką tego chleba przychodzisz za dwa dni i pokazujesz tkwiącego w środku robaka albo peta? ;)