Robert napisał/a:Nigdy mi się to nie zdarzyło, oni sprzedają dobry towar.
Pozdrawiam,
thrackan
Kiev 6C, Lubitel 166U | MZ-10, CE-4, P50
Samp napisał/a:
3000PLN to mniej niż średnie miesięczne wynagrodzenie w ostatnim kwartale w sektorze przedsiębiorstw.
Samp napisał/a:
to są realia.
Kiedyś opentany, teraz się kanonizuje
Kanunier 50D + 17-40/4 L + 70-200/4 L + 85/1.8 + 100/2.8 Macro + 430EX II
no_name napisał/a:One mają kilkanaście złoty dziennie na przeżycie
CytatTo wiecej niz przecietny student.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
no to niebyło źle, bułka i pasztet na cały dzień i 2 winiaki SAMURAJ czego student może chcieć więcejCytatzostawało mi na czysto prawie 7zł dziennie na życie
izbkp napisał/a:
Sprzedawca odpowiada wobec kupującego, jeżeli:
1) towar konsumpcyjny jest niezgodny z umową i jednocześnie
2) niezgodność ta istniała w chwili wydania towaru.
Moim zdaniem nie spełnia pkt 2. Nie ma jednak sensu, byśmy się o to dalej spierali bo wszystkie argumenty chyba już tu padły a mimo to wspólnego stanowiska nie mamy.
K100D + krótki kit + APO 70-300 + Metz 48
Contax 139Q + parę MLek
K-1, K-3, MZ-3, ME Super, IRIX 11/4, D-FA 21/2.4 Ltd, FA31/1.8 Ltd, FA50/1.4, FA77/1.8 Ltd, FA80-320...
Eldred napisał/a:perl, masz rację autor wątku nie jest ani trochę obiektywny a do tego zależy mu na udowodnieniu że należy potraktować towar jako niezgodny z umową bo wtedy ma szansę na wymianę na egz. z innym bagnetem, normalna gwarancja by mu tego nie dała.
Pozdrawiam,
Paweł
Brak Pentaxa w Pentaxie
opiszon napisał/a:zostawało mi na czysto prawie 7zł dziennie na życie
K-1, K-3, MZ-3, ME Super, IRIX 11/4, D-FA 21/2.4 Ltd, FA31/1.8 Ltd, FA50/1.4, FA77/1.8 Ltd, FA80-320...
Cześ napisał/a:Fakt ten nie upoważnia nikogo do pokrzykiwania na mnie przez telefon.
Obiektyw jest przetrzymywany przez dystrybutora a nie przeze mnie.
Pozdrawiam,
Paweł
Brak Pentaxa w Pentaxie
Samp napisał/a:Takich transakcji przeprowadza pewnie z kilkadziesiąt w ciągu miesiąca.
Samp napisał/a:dla mnie kupno obiektywu i flesza za 3000 nie jest najmniejszym powodem, by spodziewać się jakiegoś szczególnego traktowania.
Samp napisał/a:fakt, że do Tamrona nie dołączono lenspena
Samp napisał/a:bzdury o "sporych" zamówieniach na "3000 zł"??
mygosia napisał/a:To i tak 2x wiecej, niz na jedzenie na osobe w szpitalu
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
ale to tylko przed sesjami i niewszyscyCytata gdzie ksera, gdzie książki wszystko się w tych 7zł musi zmieścić
opiszon napisał/a:jak kupuję drożdżówkę z kruszonką, a dostaję samą bułkę bez warstwy wierzchniej, to chyba mogę mieć uzasadnione pretensje do sprzedawcy
K5-II, kit 18-135, Tamron 28-75/2.8, Metz 48 AF-1, Slik PRO330dx, Dell 2209WA, statywy, lampki, parasolki... W domu jest też: DA 55-300. Moje zdjęcia (kliknij w "www").
GX-10 i troszke starocia