xrog napisał/a:Stoi na przeszkodzie - za cienki w uszach jestem, zeby dobry konkurs wymyslić.
xrog napisał/a:Skoro jemu wolno mieć brak ogłady, to mnie też, o sprawiedliwa mygosiu.
mygosia napisał/a:
A jak widac to nie takie proste.
mygosia napisał/a:
Jak to sie mowi - nie spada tylko ten, kto nie jezdzi. Nie bladzi ten, kto nie szuka. Bledow nie popelnia ten, co nic nie robi.
Co to jest: leży w trawie i nie dycha? Kadycha
mygosia napisał/a:xrog, przypuszczalam, ze nie zrozumiesz co Ci chce powiedziec.
Nie trafilam w target.
trudno.
mygosia napisał/a:Chodzi o to, ze jestes czlowiekiem z ktorym dyskusja nie ma najmniejszego sensu, bo nie trafiaja do Ciebie zadne rozsadne argumenty.
nie ma mnie w internecie
tatsuo_ki napisał/a:
Jest pomysł? Jest możliwość zrealizowania go małpką?
nie ma mnie w internecie
tatsuo_ki napisał/a:jak widać mimo doświadczenia budowlanego nie przebiłem się przez ten sam beton, który napotkała mygosia.
trudno.
nie ma mnie w internecie
tatsuo_ki napisał/a:także co najwyżej wyszłoby ciut ciemniejsze... poza tym, gdybym robił pod zabawę odsłoniłbym bardziej zasłonki...
CytatByłem jednym z pięciu. Dziś dopiero odebrałem film w labie. Niestety, prawie wszystkie klatki były nienaświetlone prawidłowo, musiało być ciemniej niż myślałem - film przeźroczysty. Trudno. Sorry chłopaki :)
pozdrawiam,
dzerrry
K10D | MZ-5n | MZ-M
To zaciek, ktorego nie chcialo mi sie juz usuwac.xrog napisał/a:Te pasy u dzerre'go to efekt pracy labu?
pozdrawiam,
dzerrry