słoiki z pokrywkami..
K-r,t17-50,smc-f50/1.7,P50-200,S10-20,tak135,dcr250,44m-4,w10, marumi cpl 67mm
Najpierw Było M42 Potem K > F czyżby czas na EF ?
TomaSzSz napisał/a:Witam, dostałem do rozwiązania dwa zadania z funkcji, kompletnie nie wiem jak się za nie zabrać mimo, że jest wzór jak to się rozwiązuje
TomaSzSz napisał/a:czy jest na forum ktoś kto studiuje lub skończył matematykę i potrafił by to bezbłędnie zrobić? Oczywiście nic za darmo zależy mi na poprawności
MZ-5n + Fg, FA28-70, Sunpak MZ440AF-PT
Flexaret VI
♫ ♪ ♪ ♫ ♪ ♪ ♫ ♫ ♪ ♪ ♫ ♪ ♪ ♫
TLu napisał/a:proszę o podawanie koledze wędki nie rybki
Kiedyś zrobię DOBRE zdjęcie...
Robert K. napisał/a:TLu napisał/a:proszę o podawanie koledze wędki nie rybki
Na dobrą sprawę wędka jest.
W załączonym pliku PDF krok po kroku napisano, co należy zrobić.
Flexaret VI
TLu napisał/a:Wykorzystam apel Fafaniaka: nie dla leni!
S1H | E-M5 III | w szafie: K10D i ME Super
TLu napisał/a:
Po to chodzisz do szkoły by się nauczyć m.in. matematyki.
YellowLabel napisał/a:TLu napisał/a:
Po to chodzisz do szkoły by się nauczyć m.in. matematyki.
Nie.
Ja chodzę na studia po co innego, mam inne plany i wiedza matematyczna która jest mi potrzebna kończy się na obliczeniu wysokości pensji, którą dostanę za wykonywania rzeczy związanych z innymi dziedzinami nauk.
YellowLabel napisał/a:
TLu, pawcio.
Miejmy nadzieję, że wy nigdy nie napotkacie problemu z rzeczami o których nie macie pojęcia a jak już, to znajdą się ludzie którzy zechcą wam pomóc :)
YellowLabel napisał/a:
Po to są różne kierunki studiów, różne nauki żeby każdy wybrał coś dla siebie. Nie muszę być uniwersalny i dobry np. z historii turystyki, matematyki i chemii. Bo po co?
Wiecie, że jak coś jest do wszystkiego to jest do... niczego :]
Flexaret VI
Ot co. Jest również matematyka.pl, ale tam też raczej rybki nie podsuną od razu. A co do tych zadań i studiów matematycznych... Srsly, 2 klasa liceum.DrEwNiAK napisał/a:Powiedź konkretnie w czym problem to wytłumaczymy