Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
awakqwq napisał/a:Ciekawi mnie co z tego wyniknie. Cały problem polega na tym że niestety większość europy to zbitek krajów mniej lub bardziej socjalistycznych. ech
pozdrawiam,
dzerrry
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
W teorii wlasnie po to sa cla. W praktyce instrumenty kontorli rynku nie nadazaja mentalnie za rozwojem form handlu, stad takie absurdy.;-) Ciekawe kogo oprocz handlarza ze Stodoly ochronilo clo, ktore zaplacilem za Pentaksa K2 A jak bylo z bananami i ryzem - produkty, ktore zdrozaly najbardziej po wejsciu do UE - wlasnie przez cla, ktore niby maja chronic producentow cytrusow i ziemniakow .awakqwq napisał/a:Cła mają chronić rodzimych producentów przed tańszymi towarami z zagranicy.
pozdrawiam,
dzerrry
awakqwq napisał/a:socjalizm to taki system w którym dla dobra obywatela większość dochodów odbiera mu państwo bo wtedy obywatel jest szcześliwszy
Nikogo nie interesuje nigdy to, co mówi reakcjonista. Ani wtedy, kiedy to mówi, bo wówczas wydaje się to absurdalne – ani po kilku latach, bo wówczas wydaje się to oczywiste.
diplodok napisał/a:awakqwq napisał/a:socjalizm to taki system w którym dla dobra obywatela większość dochodów odbiera mu państwo bo wtedy obywatel jest szcześliwszy
taaaa... i dla mojego szczescia daja za te pieniadze zasilki lumpom zamiast zebym sobie kupil kadyszke...
modern art = i could do that + yes, but you didn't
diplodok napisał/a:taaaa... i dla mojego szczescia daja za te pieniadze zasilki lumpom zamiast zebym sobie kupil kadyszke...
Ż jest P... p.
zorzyk napisał/a:Spójrz na to z innej strony - jak lump będzie miał zasiłek, to istnieje realne prawdopodobieństwo, że kupiona przez Ciebie KaDyszka nie zmieni właściciela, bo akurat komuś brakło na czynsz
"eN" System
Oddaj frontfokus, banding i syfy z matrycy.daro napisał/a:właśnie PIT-a rozliczyłem...pół kadyszki IM musze oddać...
zorzyk napisał/a:Spójrz na to z innej strony - jak lump będzie miał zasiłek, to istnieje realne prawdopodobieństwo, że kupiona przez Ciebie KaDyszka nie zmieni właściciela, bo akurat komuś brakło na czynsz
CytatŚwięte słowa. Na takiej samej zasadzie oparta jest pomoc dla krajów biednych. No i oczywiście poprawia się samopoczucie pomagającego.
Nikogo nie interesuje nigdy to, co mówi reakcjonista. Ani wtedy, kiedy to mówi, bo wówczas wydaje się to absurdalne – ani po kilku latach, bo wówczas wydaje się to oczywiste.