alkos napisał/a:I co ja teraz zrobie, biedny wyalienowany wyrzutek spoleczenstwa...
Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/
tatsuo_ki napisał/a:ubeuszek, znaczy ze kto przesadza?
36. WWW
Ja mam takie konto, tylko nie korzystam z niego bo ... nikt inny nie ma w tym protokole konta. Życie.SeizeThePicture napisał/a:No już widzę jak się wszyscy na (np.) jabbera przesiadają.
Czemu - że przeładowane AJAXem, czy po prostu nie masz reklam zablokowanych? Ja już nawet wyciszam telewizor, jak widzę znowu krzykaczy z Mediamarktu, czy nie wiem ... nową reklamę telefonu. Puszczam wtedy muzykę po prostu.SeizeThePicture napisał/a:naszej-klasy, allegro się nie da nie używać.
Co to jest: leży w trawie i nie dycha? Kadycha
kapsel napisał/a:a ja wieszczę wzrost ceny TLR-ów i generalnie średnich formatów i analogów.
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
A to ciekawe... GG używam bo wygodnie, allegro bo na tym oszczędzam, ale naszej klasy to kompletnie nie czyję potrzeby używania i jakoś sobie z tym radzęSeizeThePicture napisał/a:GG, naszej-klasy, allegro się nie da nie używać.
Canon zły oraz K-7, MZ-30, SF7, ME, Spotmatic, Tessar 50/2.8, Kijew 60
No właśnie z tym jest inaczej (a przynajmniej mi się tak wydaje) - nie korzystasz z obrazka zapisanego na Twoim dysku, tylko M&Ms za każdym razem zostaje wysłany jako .gif zagnieżdżony w tekście (zamiast znaków dwukropka i litery). Więc komunikatory inne niż gg też odbiorą emememsa, chyba że w ogóle nie oferują przesyłania obrazków w treści wiadomości.jorge.martinez napisał/a:
Mało tego, można sobie zrobić tak, by buźki nie były M&Msami, ale np. dolnymi częściami pleców
alkos napisał/a:SeizeThePicture napisał/a:A i owszem, GG, naszej-klasy, allegro się nie da nie używać.
Jak to nie?
Carpe diem! Z góry przepraszam za "kąśliwość" ;-p
:: moje ::
K-3 K200 +....kilkadziesiąt kilo gratów...
SeizeThePicture napisał/a:Większość zapewne używa co najmniej jednego z wymienionych.
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
Ale ebay.pl to jest to samo co ebay.co.uk - kwestia innych napisów, layout i funkcjonalności te same. Jak szukasz przedmiotów z dostępnością na cały świat, to i znajdziesz na każdym serwisie to samo.dlugas1982 napisał/a:ebay.pl porazka wiec konto mam, ale nigdy nieuzylem ,w przeciwienstwie do ebaya.uk
Co to jest: leży w trawie i nie dycha? Kadycha