Wyjątek potwierdza regułę.dzerry napisał/a:taaaperl napisał/a:zdecydowanie lepiej w głównym, niż w podręcznym.
Obrazek
Obrazek
Ten beton na pierwszym zdjeciu to nie efekt skanera rtg, tylko efekt suwakologii, ktora miala faktyczny efekt uwdytatnic.
To chyba oczywiste?alkos napisał/a:Co sie stanie, jak myslisz, kiedy nie beda mogli czegos przeswietlic? Walna ci taka dawke, ze przejdzie i przez te worki Hamy.
Akurat mialem w podrecznym i po prostu zgłosiłem że mam filmy. Niemniej jednak usłyszałem, że lepiej przewozić w głównym, bo podręczne, jeśli mają tendencję do "walnięcia dawki" tak jak to ujął alkos, to robią tak z podręcznymi, bardzo rzadko z głównym!CytatNie kazali Ci tego otwierać, albo nie przepuścili 2 razy?
Pentax LX
Canon 1Ds Mark III + Canon 5D Mark III
Zenitar 16/2.8 | Irix 15/2.4 | Sigma ART 20/1.4 | Canon 24/1.4L II
Sigma ART 50/1.4 | Canon 85/1.2L | Canon 135/2L | Canon 400/2.8L
perl napisał/a:Mowa o Pyrzowicach
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
alkos napisał/a:perl napisał/a:Mowa o Pyrzowicach
Wyjatek potwierdza regule. Ogolnie mowi sie o niebezpieczenstwie przeswietlen w bagazu glownym, jako ze tam skanery maja wyzsze dawki ze wzgledu na rozmiary bagazu.
"Panie, ja to jak kiedyś zdjęcie zrobiłem, to klisza pękła, i ch*j!"
modern art = i could do that + yes, but you didn't
perl, to sa skany z dwoch roznych filmow przewozonych w dwoch roznych lotach. Prosze Cie, nie wprowadzaj ludzi w blad, bo to nie jest zadne gdybanie, tylko praktyka potwierdzona przez wielokrotne relacje, samych producentow, a nawet niektorych przewoznikow.perl napisał/a:Wyjątek potwierdza regułę.
pozdrawiam,
dzerrry
Pentax LX
Canon 1Ds Mark III + Canon 5D Mark III
Zenitar 16/2.8 | Irix 15/2.4 | Sigma ART 20/1.4 | Canon 24/1.4L II
Sigma ART 50/1.4 | Canon 85/1.2L | Canon 135/2L | Canon 400/2.8L