36. WWW
Pozdrawiam,
thrackan
Kiev 6C, Lubitel 166U | MZ-10, CE-4, P50
alkos napisał/a:technik219 napisał/a:Bardzo łatwo można je rozebrać i z powrotem złożyć jak fabrycznie. Z doklejaniem tylko kłopot.
Z doswiadczenia, to odwrotnie.
Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.
Pozdrawiam,
thrackan
Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.
Pozdrawiam,
thrackan
"Panie, ja to jak kiedyś zdjęcie zrobiłem, to klisza pękła, i ch*j!"
technik219 napisał/a:Wiesz, alkos, ja chyba zacznę swoje posty pisać na zasadzie przeciwieństwa: Jak zechcę powiedzieć "tak" napiszę "nie". Wtedy Ty napiszesz, że "odwrotnie" i będziemy się chociaż raz zgadzali.
CytatChłopie, Ty masz jakąś alergię na "technika219", może jakaś szczepionka? Medycyna zrobiła wielkie postępy...
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
modern art = i could do that + yes, but you didn't
guerilla napisał/a:Bo wydaje mi się to nie możliwe, otworzyć i zamknąć bez rozwalenia jej
Jestem bardzo ciekawy. Juz kilka razy udalo mi sie pokaleczyc przy rozbieraniu kasetki. Dodam tylko, ze kasetka, kasetce nierowna - niektore naprawde latwo sie otwieraja, a niektore jak zaspawane. Jest jeszcze inny problem - nie wiem czy chcialbym ryzykowac rozszczelnienie kasetki, skoro w 5-10 sekund moge po prostu skleic koncowki.technik219 napisał/a:Wrzucę w sobotę. Teraz nie mam czasu.
pozdrawiam,
dzerrry
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
Dada napisał/a:Reszta już jest z definicji jednorazowa.
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
pozdrawiam,
dzerrry
No, oczywiście, wszystko można, tyle że po otwarciu takiej kasetki ulega jednak ona pewnej deformacji i nie ma żadnej gwarancji, że po zamknięciu sama sie nie otworzy w sposób przypadkowy, oczywiście wtedy kiedy nie powinna. A obchodzenie się z nią jak z jajkiem, żeby pokrywka nie odpadła nie jest zbyt wygodne.jorge.martinez napisał/a:kasetki są 2-razowe
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
Dada napisał/a:No, oczywiście, wszystko można, tyle że po otwarciu takiej kasetki ulega jednak ona pewnej deformacji i nie ma żadnej gwarancji, że po zamknięciu sama sie nie otworzy w sposób przypadkowy, oczywiście wtedy kiedy nie powinna. A obchodzenie się z nią jak z jajkiem, żeby pokrywka nie odpadła nie jest zbyt wygodne.
EOS 5D, 30| C35/2 | C50/1.8 | S17-35/2.8-4.0 | T 80-200/2.8 |
K88 + 80/2.8 + 45/3.5
moje pstryki