"... i owoc żywota twojego je ZUS..."
sculptor napisał/a:Wiele razy pojawiało się to sprostowanie, ale trzeba powtórzyć. Nie chodzi o same testy, a jedynie o prostowanie KOMENTARZY do nich...
K5-II, kit 18-135, Tamron 28-75/2.8, Metz 48 AF-1, Slik PRO330dx, Dell 2209WA, statywy, lampki, parasolki... W domu jest też: DA 55-300. Moje zdjęcia (kliknij w "www").
K-3 K200 +....kilkadziesiąt kilo gratów...
izbkp napisał/a:No tak ale RZETELNOŚĆ nie jest stałą fizyczną tylko pewną umowną wartością, której ocena zależy od indywidualnego punktu widzenia...
sculptor napisał/a:Wiele razy pojawiało się to sprostowanie, ale trzeba powtórzyć. Nie chodzi o same testy, a jedynie o prostowanie KOMENTARZY do nich...
a_czacha napisał/a:Chodziło mi jedynie o to, że sprostowania komentarzy mogłyby dotyczyć również innych firm niż Pentax oraz - gdyby się pojawiło coś na innym portalu niż optyczne - także sprostowania mogłyby i jego dotyczyć.
nie ma mnie w internecie
K-1, K-3, MZ-3, ME Super, IRIX 11/4, D-FA 21/2.4 Ltd, FA31/1.8 Ltd, FA50/1.4, FA77/1.8 Ltd, FA80-320...
Carpe diem! Z góry przepraszam za "kąśliwość" ;-p
:: moje ::
pozdrawiam,
deckard
N
sculptor napisał/a:lepiej siedzieć cicho nawet jak się z czymś nie zgadzasz? Albo jak Cię opluwają to lepiej powiedzieć, że deszcz pada?
izbkp napisał/a:sculptor napisał/a:Wiele razy pojawiało się to sprostowanie, ale trzeba powtórzyć. Nie chodzi o same testy, a jedynie o prostowanie KOMENTARZY do nich...
Co do komentarzy - te z natury swojej rzeczy nie są obiektywne ani rzetelne bo przedstawiają indywidualny punkt widzenia ich autora. Nie ma więc mowy o prostowaniu czy dementowaniu a tylko o komentowaniu komentarza.
K-5, DA 21/3.2 Ltd, DA* 50-135/2.8 SDM, DA 16-45/4, AF-360 FGZ, Manfrotto 055XPROB + 804RC2, Fuji X10
K5-II, kit 18-135, Tamron 28-75/2.8, Metz 48 AF-1, Slik PRO330dx, Dell 2209WA, statywy, lampki, parasolki... W domu jest też: DA 55-300. Moje zdjęcia (kliknij w "www").
izbkp napisał/a:Domyślam się, że chodzi o treść testu?
izbkp napisał/a:A sedno problem polega na tym, że podejście ideologiczne autora treści testu nie jest zgodne z Twoim więc...
K-5, DA 21/3.2 Ltd, DA* 50-135/2.8 SDM, DA 16-45/4, AF-360 FGZ, Manfrotto 055XPROB + 804RC2, Fuji X10
izbkp napisał/a:andrusz, Będę się upierał, że chodzi o ideologię a nie o logikę ;) Oczywiście, chętnie dam Ci się przekonać, że nie mam racji. Logicznie rzecz ujmując ;)
mygosia napisał/a:www.obronie.cnoty.pentaksa.info
"Aparat w gruncie rzeczy jest tak samo twórczy jak kawałek gliny...